Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати капустяний коровай?
Капустяний коровай нескладний у приготуванні, не вимагає великих фінансових витрат, і в той же час - надзвичайно смачний. Як же приготувати капустяний коровай?
Для цього знадобиться:
- 1 соковитий качан капусти,
- 500 гр сметани,
- кмин, сіль і трохи панірувальної крихти,
- раст. масло для запікання короваю.

Капусту ріжуть великими шматками, потім відбивають їх кухонним молоточком. У форму, змащену рослинним маслом, викладають капусту пошарово - так, щоб вийшло близько 6-8 шарів. Кожен шар обмазують сметаною, приправляють запашним кмином і злегка солять. Верхній капустяний шар добре змащують сметаною і посипають сухарної крихтою. Потім капусту щільно притискають до дна форми, а саму форму накривають кришкою.
Запікають страву в духовці, розігрітій до 180°, впродовж 1-1,5 годин. Перед подачею коровай розрізають на порційні шматочки і розкладають по тарілках.
Крім свого незвичайного смаку - коровай виходить досить некалорійним, зокрема, якщо використовувати нежирну сметану. Тому його можуть вживати безбоязно навіть ті люди, які невпинно стежать за своєю фігурою.
Категория: Рецепти |
| Теги: капустяний, коровай
Рецепт дуже ніжних млинців
Як приготувати сало «Дамське»?
Що приготувати з гарбуза
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: