Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати капустяний коровай?
Капустяний коровай нескладний у приготуванні, не вимагає великих фінансових витрат, і в той же час - надзвичайно смачний. Як же приготувати капустяний коровай? Для цього знадобиться: - 1 соковитий качан капусти, - 500 гр сметани, - кмин, сіль і трохи панірувальної крихти, - раст. масло для запікання короваю. Капусту ріжуть великими шматками, потім відбивають їх кухонним молоточком. У форму, змащену рослинним маслом, викладають капусту пошарово - так, щоб вийшло близько 6-8 шарів. Кожен шар обмазують сметаною, приправляють запашним кмином і злегка солять. Верхній капустяний шар добре змащують сметаною і посипають сухарної крихтою. Потім капусту щільно притискають до дна форми, а саму форму накривають кришкою. Запікають страву в духовці, розігрітій до 180°, впродовж 1-1,5 годин. Перед подачею коровай розрізають на порційні шматочки і розкладають по тарілках. Крім свого незвичайного смаку - коровай виходить досить некалорійним, зокрема, якщо використовувати нежирну сметану. Тому його можуть вживати безбоязно навіть ті люди, які невпинно стежать за своєю фігурою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |