Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кабачкову запіканку?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм кабачків або цукіні Три яйця 200 грам сметани 150 грам тертого сиру Сіль і чорний мелений перець за смаком Мелений мускатний горіх - за смаком Трохи вершкового масла. Приготування У просторій посуді доводимо до кипіння підсолену воду. Кабачки (краще брати молоденькі - невеликі і з тонкою шкіркою) ріжемо кружальцями, кладемо в киплячу воду. Через три хвилини дістаємо шумівкою, складаємо в друшляк, даємо стекти воді. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Сир натираємо на крупній тертці. У мисці збиваємо три яйця, додаємо сметану, приблизно половину тертого сиру, дрібку меленого чорного перцю, трохи солі і половину чайної ложки мускатного горіха. Все збиваємо. Кабачки викладаємо у форму, заливаємо підготовленою сумішшю. Зверху посипаємо рештою сиром і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо 25 - 30 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |