Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати кабачкову запіканку?
В запіканці основний продукт - кабачки. Інші овочі можна додавати за бажанням, в оригінальному рецепті пропонується готувати запіканку тільки з кабачків. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування
Кілограм кабачків або цукіні
Три яйця
200 грам сметани
150 грам тертого сиру
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Мелений мускатний горіх - за смаком
Трохи вершкового масла.

Приготування

У просторій посуді доводимо до кипіння підсолену воду. Кабачки (краще брати молоденькі - невеликі і з тонкою шкіркою) ріжемо кружальцями, кладемо в киплячу воду. Через три хвилини дістаємо шумівкою, складаємо в друшляк, даємо стекти воді.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Сир натираємо на крупній тертці. У мисці збиваємо три яйця, додаємо сметану, приблизно половину тертого сиру, дрібку меленого чорного перцю, трохи солі і половину чайної ложки мускатного горіха. Все збиваємо.
Кабачки викладаємо у форму, заливаємо підготовленою сумішшю. Зверху посипаємо рештою сиром і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо 25 - 30 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, форму
Вівсянка запечена з морквою на сніданок
Що робити, якщо м'ясо або курка подтухли
Як зробити запечена з часником хліб?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: