Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кабачковий суп-пюре з сиром?
Чудовий сезонний супчик! Якщо любите кабачки - обов'язково приготуйте, дуже смачно такий суп є з сухариками. Що знадобиться для приготування Один середній кабачок Одна картоплина Одна цибулина Дві склянки води Половина склянки молока 100 грам сиру Сіль і перець за смаком Пучок свіжої зелені Приготування Наріжте кабачок і картоплю кубиками (якщо кабачок з твердою шкіркою - її потрібно зрізати), цибулю наріжте півкільцями. У киплячу воду покладіть картоплю і цибулю, хвилин через п'ять додайте кабачок. Посоліть, поперчіть, додайте приправи. Коли овочі будуть готові, зніміть каструлю з вогню і трохи остудіть суп. Злийте частина овочевого бульйону, овочі і бульйон, що залишився збийте блендером до однорідної маси. Консистенція повинна вийти як у густої сметани. Якщо вийшло густіше, долийте бульйон і доведіть до потрібної густоти. Поставте каструльку на плиту, влийте молоко, додайте тертий сир і доведіть до кипіння. Зніміть з вогню, посипте зеленню і відразу ж розливайте по тарілках. Якщо не любите варений лук (він зовсім не відчувається в супі), то можете його спасерувати в олії, потім додати до овочів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |