Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати кабачковий суп-пюре з сиром?
Чудовий сезонний супчик! Якщо любите кабачки - обов'язково приготуйте, дуже смачно такий суп є з сухариками.
Що знадобиться для приготування
Один середній кабачок
Одна картоплина
Одна цибулина
Дві склянки води
Половина склянки молока
100 грам сиру
Сіль і перець за смаком
Пучок свіжої зелені

Приготування

Наріжте кабачок і картоплю кубиками (якщо кабачок з твердою шкіркою - її потрібно зрізати), цибулю наріжте півкільцями. У киплячу воду покладіть картоплю і цибулю, хвилин через п'ять додайте кабачок. Посоліть, поперчіть, додайте приправи. Коли овочі будуть готові, зніміть каструлю з вогню і трохи остудіть суп. Злийте частина овочевого бульйону, овочі і бульйон, що залишився збийте блендером до однорідної маси. Консистенція повинна вийти як у густої сметани. Якщо вийшло густіше, долийте бульйон і доведіть до потрібної густоти.
Поставте каструльку на плиту, влийте молоко, додайте тертий сир і доведіть до кипіння. Зніміть з вогню, посипте зеленню і відразу ж розливайте по тарілках.
Якщо не любите варений лук (він зовсім не відчувається в супі), то можете його спасерувати в олії, потім додати до овочів.
Категория: Рецепти |
| Теги: доведіть, кабачок
Як приготувати домашні цукерки "Україна"?
Осетрина, запечена шматком
Груші, варені з лимоном
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: