Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кабачки по-китайськи?
![]() Список продуктів: чотири молодих кабачка (зазвичай я використовую цукіні, вони залишаються молодими і м'якими, навіть будучи великими); цукор; мелений гострий перчик; чотири великі цибулини; оцет; великий пучок кінзи; п'ять зубчиків часничку; шість помідорів; масло рослинне; Приготування: Очистити кабачки від шкірки, ріжемо маленькими брусочками і солим.Через півгодини промокаємо кабачкові брусочки рушником з паперу. На сковорідці нагріваємо олію і обсмажуємо кабачки в розпеченому маслі. У великій чашці змішуємо чотири стіл. ложечки оцту; пару чайн. ложечок цукру, чотири стіл. ложечки соєвого соусу, приправляємо меленим червоним перцем і даємо трохи настоятися. Цибулини ріжемо півкільцями, ошпарюємо окропом і поливаємо заправкою. Помідорчики ошпарюємо, видаляємо шкірку і ріжемо смужками (для цієї страви краще використовувати не дуже соковиті помідори). Часник ріжемо тоненькими пластинками, змішуємо з цибулею, помідорами і кабачками. Посипаємо блюдо дрібно посіченою кінзою і збризкуємо соєвим соусом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |