Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати кабачки по-китайськи?
Не впевнена, що це блюдо має яке-небудь відношення до автентичної китайської кухні, але, тим не менш, кабачки виходять дуже смачними. Особливо для любителів соєвого соусу.
Список продуктів:
чотири молодих кабачка (зазвичай я використовую цукіні, вони залишаються молодими і м'якими, навіть будучи великими);
цукор;
мелений гострий перчик;
чотири великі цибулини;
оцет;
великий пучок кінзи;
п'ять зубчиків часничку;
шість помідорів;
масло рослинне;

Приготування:
Очистити кабачки від шкірки, ріжемо маленькими брусочками і солим.Через півгодини промокаємо кабачкові брусочки рушником з паперу. На сковорідці нагріваємо олію і обсмажуємо кабачки в розпеченому маслі.
У великій чашці змішуємо чотири стіл. ложечки оцту; пару чайн. ложечок цукру, чотири стіл. ложечки соєвого соусу, приправляємо меленим червоним перцем і даємо трохи настоятися.

Цибулини ріжемо півкільцями, ошпарюємо окропом і поливаємо заправкою. Помідорчики ошпарюємо, видаляємо шкірку і ріжемо смужками (для цієї страви краще використовувати не дуже соковиті помідори). Часник ріжемо тоненькими пластинками, змішуємо з цибулею, помідорами і кабачками. Посипаємо блюдо дрібно посіченою кінзою і збризкуємо соєвим соусом.
Категория: Рецепти |
| Теги: Чотири, ріжемо
Як зробити сирні роли з сухофруктами?
Як приготувати сирний суп з креветками?
Як приготувати закуску з маринованого м'яса?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: