Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати юшку з сочевиці і томатів?
Думаю, про користь сочевиці писати не варто - останнім часом цей продукт став дуже популярним, і про те, наскільки корисна сочевиця знають практично всі. Для приготування юшки краще брати зелену сочевицю - вона вариться швидше. Що знадобиться для приготування Стакан зеленої сочевиці 200 грам сосисок Одна цибулина Черешок селери Одна морквина Дві часточки часнику 400 грам консервованих томатів у власному соку Дві столових ложки рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Цибулю і моркву нарізати кубиками, дрібно порубати часник. Селера нарізати брусочками, сосиски - кружечками. У каструлі з товстим дном або в сотейнику розігріти олію, обсмажити сосиски. Потім покласти цибулю, злегка спасерувати, додати моркву і обсмажувати ще хвилин п'ять. Томати (без шкірки) розім'яти виделкою, разом з соком влити до овочів. Дати закипіти, зробити менше вогонь і готувати десять хвилин. Влити чотири склянки води, покласти склянку промитої сочевиці, знову довести до кипіння. Варити юшку півгодини, в самому кінці покласти часник і відразу ж зняти з вогню. Дати трохи настоятися, подавати з зеленню і сметаною. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |