Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати юшку з сочевиці і томатів?
Думаю, про користь сочевиці писати не варто - останнім часом цей продукт став дуже популярним, і про те, наскільки корисна сочевиця знають практично всі. Для приготування юшки краще брати зелену сочевицю - вона вариться швидше.
Що знадобиться для приготування

Стакан зеленої сочевиці
200 грам сосисок
Одна цибулина
Черешок селери
Одна морквина
Дві часточки часнику
400 грам консервованих томатів у власному соку
Дві столових ложки рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Цибулю і моркву нарізати кубиками, дрібно порубати часник. Селера нарізати брусочками, сосиски - кружечками. У каструлі з товстим дном або в сотейнику розігріти олію, обсмажити сосиски. Потім покласти цибулю, злегка спасерувати, додати моркву і обсмажувати ще хвилин п'ять.
Томати (без шкірки) розім'яти виделкою, разом з соком влити до овочів. Дати закипіти, зробити менше вогонь і готувати десять хвилин. Влити чотири склянки води, покласти склянку промитої сочевиці, знову довести до кипіння. Варити юшку півгодини, в самому кінці покласти часник і відразу ж зняти з вогню. Дати трохи настоятися, подавати з зеленню і сметаною. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: покласти, сочевиці
Кекси з чорною смородиною
Як правильно готувати м'ясо в мікрохвильовці?
Як приготувати дуже смачне вівсяне печиво?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: