Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яловичину з грибами в темному пиві?
Така їжа більше підійде для холодної пори року, Втім, в дощовий і прохолодний літній день гаряче м'ясне блюдо, приготоване в ірландському стилі, теж буде вельми до речі. Що знадобиться для приготування Кілограм яловичини Три цибулини Дві склянки темного пива Три часточки часнику 200 грам свіжих печериць Розмарин, чорний мелений перець і сіль - все за смаком Рослинна олія Приготування Яловичину наріжте порційними шматками (невеликими), покладіть в каструлю з товстим дном, влийте трохи води. Накрийте кришкою, тушкуйте на маленькому вогні щоб м'ясо стало м'яким. За часом це займе години півтори - два, залежно від м'яса. Коли м'ясо буде готове, розігрійте в сковороді олію, обсмажте до прозорості дрібно нарізану цибулю, додайте скибочки грибів. Тушкуйте до готовності, в кінці покладіть подрібнений часник. Перекладіть гриби з цибулею і часником до м'яса, влийте туди пиво, приправте розмарином, меленим перцем. Посоліть за смаком і тушкуйте ще 15-20 хвилин. На гарнір можна запропонувати картопляне пюре. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |