Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яловичину з грибами в темному пиві?
Така їжа більше підійде для холодної пори року, Втім, в дощовий і прохолодний літній день гаряче м'ясне блюдо, приготоване в ірландському стилі, теж буде вельми до речі.
Що знадобиться для приготування
Кілограм яловичини
Три цибулини
Дві склянки темного пива
Три часточки часнику
200 грам свіжих печериць
Розмарин, чорний мелений перець і сіль - все за смаком
Рослинна олія

Приготування

Яловичину наріжте порційними шматками (невеликими), покладіть в каструлю з товстим дном, влийте трохи води. Накрийте кришкою, тушкуйте на маленькому вогні щоб м'ясо стало м'яким. За часом це займе години півтори - два, залежно від м'яса.

Коли м'ясо буде готове, розігрійте в сковороді олію, обсмажте до прозорості дрібно нарізану цибулю, додайте скибочки грибів. Тушкуйте до готовності, в кінці покладіть подрібнений часник. Перекладіть гриби з цибулею і часником до м'яса, влийте туди пиво, приправте розмарином, меленим перцем. Посоліть за смаком і тушкуйте ще 15-20 хвилин. На гарнір можна запропонувати картопляне пюре. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тушкуйте, покладіть
Як готується огретен з вишнями?
Як приготувати курячі парові котлети під соусом?
Як спекти оксамитові млинці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: