Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яловичину в пиві?
Рецепт дає можливість прилаштувати «невдале» м'ясо. Якщо яловичина попалася дуже жорстка, цей спосіб приготування допоможе виправити ситуацію. Пиво будь-яке м'ясо, навіть те, яке в народі називають «підметкою» зробить м'яким і ніжним.
Що знадобиться для приготування
700 грам яловичини
100 грам томатної пасти або 250 грам томатного соусу
Пляшка темного пива (330 мл)
Одна - дві цибулини
Дві морквини
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія
Запашний перець - горошок, лавровий лист
Приготування

М'ясо треба нарізати досить великими шматочками. Злегка обсмажити в маслі (сильно не засмажувати!), додати нарізану півкільцями цибулю і пасерувати до прозорості. Поки готується цибулю, нарізати моркву соломкою, викласти до м'яса і цибулі. Хвилин через п'ять влити пиво, почекати поки з'являться бульки і суміш почне потихеньку кипіти. Зробити маленький вогник, накрити кришкою і тушкувати приблизно півтори години.
Потім покласти всі спеції, посолити за смаком, можна додати кмин (якщо любите, він добре поєднується з м'ясом). Влити томатний соус або покласти томат - пасту (її розвести водою). Якщо вийшло кислуватого смаку, додати дрібку цукру. Накрити кришкою і тушкувати ще півгодини. Гарнір до яловичини підійде будь-який.
Категория: Рецепти |
| Теги: накрити, пиво
Як готується паска масляний в хлібопічці?
Як зробити смачне морозиво з банана?
Салат з печінкою тріски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: