Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яловичину в пиві?
Рецепт дає можливість прилаштувати «невдале» м'ясо. Якщо яловичина попалася дуже жорстка, цей спосіб приготування допоможе виправити ситуацію. Пиво будь-яке м'ясо, навіть те, яке в народі називають «підметкою» зробить м'яким і ніжним. Що знадобиться для приготування 700 грам яловичини 100 грам томатної пасти або 250 грам томатного соусу Пляшка темного пива (330 мл) Одна - дві цибулини Дві морквини Сіль і перець за смаком Рослинна олія Запашний перець - горошок, лавровий лист Приготування М'ясо треба нарізати досить великими шматочками. Злегка обсмажити в маслі (сильно не засмажувати!), додати нарізану півкільцями цибулю і пасерувати до прозорості. Поки готується цибулю, нарізати моркву соломкою, викласти до м'яса і цибулі. Хвилин через п'ять влити пиво, почекати поки з'являться бульки і суміш почне потихеньку кипіти. Зробити маленький вогник, накрити кришкою і тушкувати приблизно півтори години. Потім покласти всі спеції, посолити за смаком, можна додати кмин (якщо любите, він добре поєднується з м'ясом). Влити томатний соус або покласти томат - пасту (її розвести водою). Якщо вийшло кислуватого смаку, додати дрібку цукру. Накрити кришкою і тушкувати ще півгодини. Гарнір до яловичини підійде будь-який. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |