Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яєчню з помідорами і сулугуні?
![]() Що знадобиться для приготування Два помідора (вага 200 грам) П'ять яєць Три шматочка сиру сулугуні або бринзи Пучок петрушки Сіль за смаком Рослинна олія Приготування Помідори потрібно обов'язково очистити від шкірки. Для цього їх обдаємо окропом або на хвилинку кладемо в гарячу воду. Потім робимо надріз і знімаємо шкірку. Наріжте м'якоть невеликими часточками або кубиками. У сковорідці розігрійте трохи рослинної олії, помідори разом з соком викладіть в масло і варіть на сильному вогні хвилинки три - п'ять до напівготовності. Поки помідори тушкуються, дрібно рубаємо петрушку, нарізаємо великими кубиками сулугуні. Додаємо до помідорів яйця, шматочки сиру або бринзи, зелень, все солимо і енергійно перемішуємо. Готуємо ще хвилин п'ять - сім, можна накрити кришкою - тоді яєчня вийде соковитіше. Подаємо страву гарячою, прямо на сковорідці. Якщо порцію зробити більше, то вона цілком здатна замінити повноцінний обід. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |