Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яблука, фаршировані куркою?
Надзвичайно смачне блюдо, яке обов'язково запам'ятається вашим гостям! Ніжне, соковите, в ньому мінімум калорій і максимум користі.
Що знадобиться для приготування
Вісім великих зелених яблук
400 грам відвареного курячого м'яса
Дві столові ложки білого соусу
Дві столові ложки вершкового масла
Вісім скибочок білого батона (це будуть грінки)
Зелень для прикраси

Приготування

Курку відваріть в підсоленій воді з додаванням моркви, цибулі, петрушки і ваших улюблених спецій. Відокремте м'ясо від кісток, дайте трохи охолонути, наріжте невеликими кубиками (як на олів'є). Через м'ясорубку пропускати не варто - вийде не так смачно.
З яблук зріжте «кришечку», хвостик не обривайте. Серединку яблука потрібно акуратно вирізати, залишивши трохи м'якоті на денці і стінках. М'ясо змішати з білим соусом, наповніть яблука. Зверху на кожне яблуко покладіть шматочок масла, накрийте зрізаною раніше «кришечкою». Складіть фаршировані яблука в змащену маслом форму і запікайте в духовці на середньому вогні до м'якості яблук.
Подавайте на підсмажених грінках або на листках зеленого салату.
Категория: Рецепти |
| Теги: Яблука, м'ясо
Медові кекси
Що приготувати на вечерю швидко і смачно і недорого?
Оладки з кабачків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: