Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучно-фініковий кекс?
В оригінальному рецепті є і мед і цукор. Виходить дуже солодко. Якщо ви любите мед, то цілком можна обійтися і без цукру або навпаки - якщо немає меду, додайте цукор. Що знадобиться для приготування Столова ложка меду 50 грам цукру 150 грам борошна Три столові ложки сухого молока Дві столові ложки води Третину чайної ложки розпушувача Два яблука 50 грам фініків Приготування Яблука очистити від шкірки, нарізати дрібними шматочками і залити водою. Довести до кипіння, варити на повільному вогні, поки яблука не стануть м'якими. Тоді зняти з вогню, додати мед і цукор, остудити (можна мед додати охолоджені яблука). Борошно і розпушувач змішати, просіяти. Додати сухе молоко і дрібно нарізані фініки. Влити яблучну масу, злегка збити ложкою. Тісто перекласти в змащену маслом форму, розрівняти верх і випікати півгодини при температурі 180 градусів. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою - якщо вона виходить сухою, кекс готовий. Відразу з форми його вийміть, дайте охолонути хвилин десять, потім перекладіть на решітку і остудити остаточно. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |