Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ірландське печеня з баранини?
Це смачну печеню напевно сподобається любителям баранини і традиційної ірландської кухні.
Для приготування печені нам потрібно:

кілограм баранини ( візьміть стегно і видаліть жир, кістки і жили);
цибулина;
півсклянки води;
пара зубчиків часнику;
2 чайні ложечки нарізаного імбиру;
лимон;
столове напівсолодке вино;
по 2 ст. ложки петрушки і м'яти;
ст. ложка розмарину;
пара ст. ложок оливкової олії;

Приготування:
В каструлю для гасіння кладемо нарізану шматочками баранину, цибулю, заливаємо водою в і ставимо в духовку(180 гр.) на 60 минут.Наливаем масло на сковороду і злегка обсмажуємо імбир, часник і цибулю (порубати), часточку лимона, м'яту, петрушку і розмарин. За тридцять хвилин до готовності баранини додаємо до неї«зажарку», при необхідності доливаємо води і знову відправляємо в духовку.
Готове блюдо викладаємо на тарілку, змішуємо лимонний сік і вино, поливаємо цією сумішшю баранину.Даем настоятися приблизно три хвилини і запрошуємо домочадців покуштувати традиційне спекотне ірландських селян.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: баранини, пара
Як приготувати незвичайні котлети з курятини і овочів?
Як готується морквяний коктейль?
Домашня ряжанка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: