Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ірландське печеня з баранини?
Це смачну печеню напевно сподобається любителям баранини і традиційної ірландської кухні. Для приготування печені нам потрібно: кілограм баранини ( візьміть стегно і видаліть жир, кістки і жили); цибулина; півсклянки води; пара зубчиків часнику; 2 чайні ложечки нарізаного імбиру; лимон; столове напівсолодке вино; по 2 ст. ложки петрушки і м'яти; ст. ложка розмарину; пара ст. ложок оливкової олії; Приготування: В каструлю для гасіння кладемо нарізану шматочками баранину, цибулю, заливаємо водою в і ставимо в духовку(180 гр.) на 60 минут.Наливаем масло на сковороду і злегка обсмажуємо імбир, часник і цибулю (порубати), часточку лимона, м'яту, петрушку і розмарин. За тридцять хвилин до готовності баранини додаємо до неї«зажарку», при необхідності доливаємо води і знову відправляємо в духовку. Готове блюдо викладаємо на тарілку, змішуємо лимонний сік і вино, поливаємо цією сумішшю баранину.Даем настоятися приблизно три хвилини і запрошуємо домочадців покуштувати традиційне спекотне ірландських селян. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |