Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гуляш з квасолею?
Для гуляшу можна брати як свіжу, так і заморожену стручкову квасолю. М'ясо будь - яке, на ваш вибір, але якщо вирішите готувати гуляш з яловичиною, час приготування доведеться трохи збільшити.
Необхідні продукти

500 грам зеленої стручкової квасолі
500 грам м'яса
П'ять невеликих морквин
Три цибулини
П'ять - шість картоплин
Три часточки часнику
Столова ложка томатної пасти (можна і більше)
Половина склянки сухого червоного вина (або окропу)
Дві столові ложки борошна
Чайна ложка червоного меленого перцю
Сіль, чорний мелений перець, кмин мелений - все за смаком
Рослинна олія

Приготування

Нарізати м'ясо невеликими шматочками, цибулю - півкільцями. У казані розігріти олію, обсмажити цибулю, потім покласти м'ясо і відразу ж посипати його червоним перцем. Коли м'ясо дасть сік, вогонь зменшити до мінімального, влити півсклянки вина (або окропу, накрити кришкою і тушкувати хвилин 40-45.
Квасоля розрізати на три частини. Моркву і картоплю нарізати великими шматками. Кришку з казана зняти, зробити сильний вогонь і випарувати майже всю рідину. Покласти томатну пасту, обсмажити. На м'ясо покласти квасолю, картоплю і моркву, влити води так, щоб каструля заповнилася на 2/3 обсягу і під кришкою тушкувати до готовності.
Подавати зі сметаною і зеленню. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, покласти
Як приготувати смачний пісний борщ?
Салат з креветками і сирним омлетом (рецепт)
Як приготувати чаудер з лосося з вершками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: