Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гуляш з квасолею?
Для гуляшу можна брати як свіжу, так і заморожену стручкову квасолю. М'ясо будь - яке, на ваш вибір, але якщо вирішите готувати гуляш з яловичиною, час приготування доведеться трохи збільшити. Необхідні продукти 500 грам зеленої стручкової квасолі 500 грам м'яса П'ять невеликих морквин Три цибулини П'ять - шість картоплин Три часточки часнику Столова ложка томатної пасти (можна і більше) Половина склянки сухого червоного вина (або окропу) Дві столові ложки борошна Чайна ложка червоного меленого перцю Сіль, чорний мелений перець, кмин мелений - все за смаком Рослинна олія Приготування Нарізати м'ясо невеликими шматочками, цибулю - півкільцями. У казані розігріти олію, обсмажити цибулю, потім покласти м'ясо і відразу ж посипати його червоним перцем. Коли м'ясо дасть сік, вогонь зменшити до мінімального, влити півсклянки вина (або окропу, накрити кришкою і тушкувати хвилин 40-45. Квасоля розрізати на три частини. Моркву і картоплю нарізати великими шматками. Кришку з казана зняти, зробити сильний вогонь і випарувати майже всю рідину. Покласти томатну пасту, обсмажити. На м'ясо покласти квасолю, картоплю і моркву, влити води так, щоб каструля заповнилася на 2/3 обсягу і під кришкою тушкувати до готовності. Подавати зі сметаною і зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |