Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гуляш з грибів і болгарського перцю?
Склад продуктів в рецепті можна змінювати в залежності від сезону. Влітку додавати свіжі овочі і лісові гриби, взимку можна обійтися печерицями і замороженими овочами. Замість свіжих помідорів додати консервовані або томатний соус. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування

200 грам відварених грибів
150 грам замороженого перцю (або 2-3 штуки свіжого)
Одна цибулина
Дві помідори або столова ложка томатного соусу
Дві - три столових ложки рослинного масла
Їдальня ложка борошна
Сіль і мелений перець за смаком
Свіжа зелень
Лавровий лист і пара пучок хмелі-сунелі (додавайте якщо любите)

Приготування

рослинному маслі обсмажте цибулю до прозорості, додайте гриби і тушкуйте п'ять хвилин. Покладіть болгарський перець, прогрійте. Якщо перець свіжий - наріжте його шматочками і доведіть майже до м'якості.
У невеликій кількості води розведіть томатний соус, влити до овочів з грибами і тушкуйте під кришкою хвилин 10-15. Посоліть за смаком, приправити меленим перцем.
Столову ложку борошна розведіть в половині склянки води і теж вилийте до овочів. Розмішайте, накрийте кришкою і дайте потомитися хвилин п'ять. В кінці приготування покладіть хмелі-сунелі і лавровий лист.
Подавайте гуляш з відварним рисом, гречкою або вареною картоплею. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, томатний
Салат в персику
Як приготувати смугастий сирний десерт?
Смачні торти: 15 рецептів з фото
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: