Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грінки по-валийски?
В оригінальному рецепті для грінок пропонується використовувати хліб для сендвічів, але і з французьким багетом виходить дуже смачно. Пропорції продуктів довільні. Що знадобиться для приготування Французький багет Вершкове масло з високою жирністю Яйця Сир напівтвердих сортів Гірчиця із зернятками Червоний мелений перець і сіль за смаком Пучок свіжої зелені для прикраси Приготування Батон потрібно нарізати скибочками завтовшки 1,5-2 см і розкласти на деку. Поставити в духовку, заздалегідь прогріту до 180 градусів і підсушити за дві хвилини з кожного боку. Сир натираємо на крупній тертці. Яйця збиваємо в піну. За смаком підсолюємо. У каструлю кладемо вершкове масло, ставимо на слабкий вогонь. Коли масло розтане, додаємо тертий сир, мелений перець за смаком, трохи солі і чайну ложку гірчиці. При постійному помішуванні нагріваємо суміш, але до кипіння не доводимо. Як тільки сир розплавиться, знімайте каструлю з вогню. Додайте яйця, все швидко перемішайте. масу намажте на підсушені скибочки хліба і поставте в духовку. Запікайте грінки п'ять хвилин при температурі 180 градусів. подавати можна і гарячими, і холодними. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |