Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати грінки по-валийски?
В оригінальному рецепті для грінок пропонується використовувати хліб для сендвічів, але і з французьким багетом виходить дуже смачно. Пропорції продуктів довільні.
Що знадобиться для приготування
Французький багет
Вершкове масло з високою жирністю
Яйця
Сир напівтвердих сортів
Гірчиця із зернятками
Червоний мелений перець і сіль за смаком
Пучок свіжої зелені для прикраси

Приготування

Батон потрібно нарізати скибочками завтовшки 1,5-2 см і розкласти на деку. Поставити в духовку, заздалегідь прогріту до 180 градусів і підсушити за дві хвилини з кожного боку.
Сир натираємо на крупній тертці. Яйця збиваємо в піну. За смаком підсолюємо.

У каструлю кладемо вершкове масло, ставимо на слабкий вогонь. Коли масло розтане, додаємо тертий сир, мелений перець за смаком, трохи солі і чайну ложку гірчиці. При постійному помішуванні нагріваємо суміш, але до кипіння не доводимо. Як тільки сир розплавиться, знімайте каструлю з вогню. Додайте яйця, все швидко перемішайте.

масу намажте на підсушені скибочки хліба і поставте в духовку. Запікайте грінки п'ять хвилин при температурі 180 градусів. подавати можна і гарячими, і холодними. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, сир
Фокачча з цибулею і шавлією
Як швидко приготувати на сніданок «Картопляні човники?»
Як приготувати картопляні кульки для гарнірів?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: