Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гриби під шубою?
Цей салат можна приготувати як звичайний листковий салат або ж зробити його у вигляді торта - на плоскому блюді. Продукти в салаті звичайні, але в такому поєднанні салат виходить пікантним, вишуканим і займе гідне місце на будь-якому святковому столі. Що знадобиться для приготування Дві варені картоплини Дві середні цибулини 100 грам маринованих грибів (опеньки) Дві варених морквини Три варених яйця Два плавлених сирка 100 грам вареної яловичини (свинини, курки) 250 грам майонезу Приготування Лук ріжемо як можна дрібніше. Якщо опеньки невеликі, то їх можна не різати, залишити цілими, великі потрібно порізати. Картопля, морква, яйця і плавлені сирки натираємо на крупній тертці, кожен продукт окремо. М'ясо ріжемо невеликими кубиками. Збираємо салат. Основою буде натертий картоплю, потім шари йдуть у наступному порядку - цибуля, яйця, гриби, м'ясо, морква, плавлені сирки. Кожен шар потрібно промазати майонезом, верх теж рясно змастити майонезом і поставити салат на добу в холодильник. Прикрашати салат перед подачею до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |