Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гречаний салат?
Гречка може бути не тільки гарніром, але і головною складовою дуже цікавого салату. Інгредієнтів в ньому багато, але поєднання таке, що виходить повноцінне смачне блюдо, до якого не потрібен ніякий гарнір, в салаті є все, що потрібно для смачної вечері. Необхідні продукти Гречана крупа Печериці (приблизно 200 грам) Три яйця Пучок зеленого цибулі Шматочок свіжої капусти Одна - дві морквини 100 грам сиру Майонез Рослинна олія Маслини або мариновані гриби (для прикраси) Приготування Гречану крупу промити, залити водою, посолити і варити як звичайну розсипчасту кашу. Остудити. Відварити яйця, відокремити жовток від білка. Білки натерти на тертці, жовтки розім'яти виделкою. Гриби нарізати скибочками і обсмажити в рослинній олії до готовності, посолити, поперчити. Зелену цибулю дрібно нарізати, сир натерти на тертці. Капусту нашаткувати, посолити і злегка пом'яти руками. Морквину натерти на дрібній тертці. Збираємо салат. Шари можна викладати в довільному порядку, але нижній шар зробити з гречки. Дуже красиво виглядає салат, викладений за принципом пірамідки - кожен наступний шар менше попереднього. Можна викласти в такому порядку: гречка, печериці, білки, сир - майонез. Зелена цибуля, капуста, майонез. Морква - майонез, жовтки. Верх прикрасити маринованими грибами або маслинами. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |