Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гостру закуску з кукурудзи?
Із звичайної кукурудзи (не консервованої) можна приготувати відмінну овочеву закуску з пікантним кисло - солодким смаком. Підійде як свіжа, так і кукурудза заморожена.
Що знадобиться для приготування
400 грам кукурудзяних зерен
Дві - три помідори
Один солодкий перець
Одна цибулина
Дві столові ложки вершкового масла
Чверть ложки кайенского перцю (орієнтуйтеся на свій смак)
130 мл молока
Сіль за смаком

Приготування

Цибулю ріжемо як на зажарку, помідори і перець - кубиками. У сковорідці розтоплюємо масло, спочатку обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо перець і обсмажуємо дві хвилини. Потім додаємо кукурудзу, помідори, сіль і мелений перець, на слабкому вогні обсмажуємо поки кукурудза не стане м'якою. Хвилин через десять зернятка мають розм'якнути і в цей момент вливаємо молоко, перемішуємо і знімаємо з вогню. Відразу подаємо до столу.

Таку закуску можна готувати і з консервованою кукурудзою, але тоді час на приготування скорочується. Кукурудзу можна викладати після помідор, коли вони вже дадуть сік і тушкувати хвилин п'ять. Подавати як гарнір до м'яса або курки.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, закуску
Курячий суп з селерою і помідорами
Як спекти печиво "Кали"?
Страви зі свинини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: