Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гостру закуску з часникових стрілок?
Пікантна і незвичайна закуска відмінно підійде до будь-якої м'ясної страви, як гарнір до морепродуктів, можна використовувати і як самостійне блюдо, і як основу для гострих корейських салатів. Готувати її можна з свіжих стрілок часнику або заморожених. Що знадобиться для приготування Пучок стрілок молодого часнику Чверть гострого меленого червоного перцю Чайна ложка меленого коріандру Рослинна олія Столова ложка соєвого соусу Столова ложка меду Приготування Спочатку підготуємо часникові стрілки. Їх потрібно промити під холодною проточною водою, відрізати носи, самі стрілки нарізати невеликими шматочками (приблизно по 5 см). У сковорідці розігріваємо трохи рослинного масла, висипаємо туди часникові стрілки, обсмажуємо хвилин п'ять, поки вони злегка не розм'якшаться. Час обсмажування підбирайте самостійно - хто любить м'які, тримайте на вогні довше, хто любить хрусткі - менше. Загалом, потрібно орієнтуватися по ситуації. До обсмаженою стрільцям додаємо перець і коріандр, злегка перемішуємо, вливаємо соєвий соус і мед. Тримаємо ще пару хвилин на вогні і викладаємо на блюдо. Все, смачне і корисне блюдо готове! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |