Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати горіхове печиво з шоколадною крихтою?
В тісто додається арахісове масло (паста), але якщо його немає, то можна вибрати один з найпростіших варіантів - або замінити вершковим маслом або взяти арахісові горіхи подрібнити в блендері до стану пасти. Що знадобиться для приготування 180 грам цукру 60 грам розтопленого вершкового масла 100 грам арахісової пасти 250 грам борошна Два яйця 150 грам волоських горіхів 50 грам гіркого або молочного шоколаду Щіпка солі Чайна ложка розпушувача Приготування У миску кладемо цукор, розтоплене вершкове масло (його остудити до кімнатної температури), арахісову пасту і яйця. Все збиваємо міксером на середній швидкості або віночком. Горіхи трохи підсушуємо в духовці, очистити від пленочки і рубаємо ножем на шматочки. Сильно дрібнити не потрібно, горіхи повинні відчуватися в печиво. Так само шоколад рубаємо. Просіяне борошно змішуємо з сіллю і розпушувачем, додаємо в яєчно-масляну суміш і ретельно вимішуємо тісто. Додаємо шоколад і горіхи. Форму з бортиками змащуємо маслом і застеляємо папером для випічки. Викладаємо тісто, розрівнюємо верх, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо приблизно 25-30 хвилин. Готовому печінкою даємо охолонути, нарізаємо шматочками і подаємо з кавою або чаєм. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |