Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати горіхове печиво з шоколадною крихтою?
В тісто додається арахісове масло (паста), але якщо його немає, то можна вибрати один з найпростіших варіантів - або замінити вершковим маслом або взяти арахісові горіхи подрібнити в блендері до стану пасти.
Що знадобиться для приготування

180 грам цукру
60 грам розтопленого вершкового масла
100 грам арахісової пасти
250 грам борошна
Два яйця
150 грам волоських горіхів
50 грам гіркого або молочного шоколаду
Щіпка солі
Чайна ложка розпушувача

Приготування

У миску кладемо цукор, розтоплене вершкове масло (його остудити до кімнатної температури), арахісову пасту і яйця. Все збиваємо міксером на середній швидкості або віночком.
Горіхи трохи підсушуємо в духовці, очистити від пленочки і рубаємо ножем на шматочки. Сильно дрібнити не потрібно, горіхи повинні відчуватися в печиво. Так само шоколад рубаємо.
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і розпушувачем, додаємо в яєчно-масляну суміш і ретельно вимішуємо тісто. Додаємо шоколад і горіхи.

Форму з бортиками змащуємо маслом і застеляємо папером для випічки. Викладаємо тісто, розрівнюємо верх, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо приблизно 25-30 хвилин. Готовому печінкою даємо охолонути, нарізаємо шматочками і подаємо з кавою або чаєм. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, горіхи
Як зробити пиріг з сиром і чорницею?
Салат з креветками і сирним омлетом (рецепт)
Печиво із злаків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: