Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати голубці з рисом і курячим фаршем?
Це більш дієтичний і економний варіант приготування голубців. У фарш додати цибулю і морквину - це на ваш розсуд, і ще можна покласти трішки нашаткованої капусти - так фарш вийде більш пухким і соковитим. Необхідні продукти Вилок капусти Три курячих стегенця Склянку пропареного рису Лук і морква - за бажанням Дві столові ложки томатної пасти Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Лавровий листочок Пучок свіжої зелені Приготування Зробіть в капусті чотири не дуже глибоких надрізи вздовж кочарыжки, опустіть її в киплячу воду, трохи поваріть. Дістаньте, зніміть листя стали м'якими, решта знову можна доварити. Воду після капусти не виливайте! Зріжте листя товсті прожилки. Для фаршу перекрутіть куряче м'ясо на м'ясорубці, трохи підсмажте цибулю і моркву (якщо додаєте). Змішайте рис, м'ясо і овочі, додайте трохи свіжої зелені. Посоліть, поперчіть, загорніть голубці і обсмажте на невеликому вогні до рум'яного кольору. Складіть голубці в каструлю. Змішайте томатну пасту з невеликою кількістю води, в якій варилася капуста, залийте соусом голубці, додайте лавровий лист і зелень. Доведіть до кипіння, зробіть маленький вогонь і тушкуйте під кришкою приблизно півгодини. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |