Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарнір з печених овочів?
Овочі запікаються разом з грибами - вешенками або печерицями. Рецепт більше підходить для літа і осені, коли свіжі овочі в достатку і коштують дуже дешево. Але і взимку можна зрідка побалувати себе - на прилавках супермаркетів є все необхідне. Що знадобиться для приготування По одній штуці баклажани, кабачки і болгарського перцю Помідори Гриби Ріпчасту цибулю Сіль за смаком Приправи і спеції для овочів і грибів Рослинна олія Часник за смаком Приготування Всі продукти беруться в довільній пропорції, тому гарнір з печених овочів можна вважати універсальним стравою. Його легко підлаштувати під будь-який смак. Для тих, хто любить гриби - візьміть більше грибів, якщо хто любить печені баклажани і помідори - зробіть ці овочі основними інгредієнтами. Дрібно порубаєте часник або пропустіть через прес. Овочі і гриби наріжте довільно, як вам подобається. Рослинне масло змішайте з приправами, спеціями і сіллю і дайте постояти хвилин п'ять. Потім вилийте масло з приправами на овочеву суміш з грибами, перемішайте і викладіть на деко. Накрийте його фольгою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. запікайте овочі хвилин 30 - 40, потім зніміть фольгу, посипте овочі часником, додайте часточки помідорів і поставте в духовку ще хвилин на десять. При подачі посипте свіжою зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |