Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарнір з печених овочів?
Овочі запікаються разом з грибами - вешенками або печерицями. Рецепт більше підходить для літа і осені, коли свіжі овочі в достатку і коштують дуже дешево. Але і взимку можна зрідка побалувати себе - на прилавках супермаркетів є все необхідне.
Що знадобиться для приготування
По одній штуці баклажани, кабачки і болгарського перцю
Помідори
Гриби
Ріпчасту цибулю
Сіль за смаком
Приправи і спеції для овочів і грибів
Рослинна олія
Часник за смаком
Приготування

Всі продукти беруться в довільній пропорції, тому гарнір з печених овочів можна вважати універсальним стравою. Його легко підлаштувати під будь-який смак. Для тих, хто любить гриби - візьміть більше грибів, якщо хто любить печені баклажани і помідори - зробіть ці овочі основними інгредієнтами.

Дрібно порубаєте часник або пропустіть через прес. Овочі і гриби наріжте довільно, як вам подобається.
Рослинне масло змішайте з приправами, спеціями і сіллю і дайте постояти хвилин п'ять. Потім вилийте масло з приправами на овочеву суміш з грибами, перемішайте і викладіть на деко. Накрийте його фольгою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. запікайте овочі хвилин 30 - 40, потім зніміть фольгу, посипте овочі часником, додайте часточки помідорів і поставте в духовку ще хвилин на десять.
При подачі посипте свіжою зеленню. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, ГРИБИ
Сирне печиво
Що можна приготувати на сніданок незвичайне і смачне
Як готуються ароматні кекси до чаю?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: