Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузовий суп-пюре з кокосом?
![]() один кілограм стиглої гарбуза; одна столів. ложка вершкового масла; один роздавлений зубчик часничку; одна столів. ложка жовтих насіння гірчиці (можна не класти); одна різана ріпчаста цибулина; один стебло дрібно нарізаного селери; один маленький перчик чилі (прибираємо насіння і рубаємо); вісімсот п'ятдесят мілілітрів бульйону; сіль, перчик; п'ять стіл. л. кокосового молока або вершків; столова ложка сушених креветок; Розрізаємо не надто велику гарбуз і прибираємо насіння. Чистимо і ріжемо шматочками. У великій жароміцної посуді на олії обсмажуємо до тріска насіння гірчиці. Кладемо чилі, цибуля, селера, часник і смажимо 2 хвилини. Наливаємо бульйон, кладемо шматочки гарбуза, приправляємо сухими креветками і варимо півгодини. Блендером перетворюємо супчик в однорідне пюре. Додаємо кокосове молоко, перчимо, солимо і подаємо в гарячому вигляді. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |