Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузове рагу з овочами?
Рагу з гарбузом і овочами можна приготувати з м'ясних фаршах або з шматочками м'яса, а можна зробити чисто вегетаріанський стравою. Дуже зручно використовувати для рагу заморожений овочевий мікст, який можна придбати в супермаркеті або заморозити овочі з літа.
Що знадобиться для приготування
500 грам м'ясного фаршу
Дві цибулини
400 грам овочевого міксту (стручкова квасоля, зелений горошок, морква, кукурудза)
500 грам гарбуза
Дві - три зубчики часнику
Столова ложка томатної пасти
Половина чайної ложки каррі
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

В сковорідці в невеликій кількості олії м'ясний фарш обсмажити до зміни кольору. Посолити, поперчити, додати приправу каррі.
В іншій сковорідці обсмажити цибулю, додати шматочки гарбуза і обсмажувати ще хвилин десять. Пропустити Через прес часник, додати до гарбуза з цибулею, покласти томатну пасту. Тушкувати під кришкою дві - три хвилини. Додати обсмажений м'ясний фарш, овочевий мікст (не розморожуючи), влити трохи води, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні до готовності овочів.
Якщо замість фаршу будете додавати шматочки м'яса, то потрібно м'ясо обсмажити, влити трохи води і тушкувати на слабкому вогні до готовності. Далі все за рецептом.
Категория: Рецепти |
| Теги: рагу, обсмажити
Приголомшливо смачні оладки на кефірі
Як приготувати недільні оладки з бананом?
Пряний гарбузовий суп
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: