Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузове рагу з овочами?
Рагу з гарбузом і овочами можна приготувати з м'ясних фаршах або з шматочками м'яса, а можна зробити чисто вегетаріанський стравою. Дуже зручно використовувати для рагу заморожений овочевий мікст, який можна придбати в супермаркеті або заморозити овочі з літа. Що знадобиться для приготування 500 грам м'ясного фаршу Дві цибулини 400 грам овочевого міксту (стручкова квасоля, зелений горошок, морква, кукурудза) 500 грам гарбуза Дві - три зубчики часнику Столова ложка томатної пасти Половина чайної ложки каррі Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування В сковорідці в невеликій кількості олії м'ясний фарш обсмажити до зміни кольору. Посолити, поперчити, додати приправу каррі. В іншій сковорідці обсмажити цибулю, додати шматочки гарбуза і обсмажувати ще хвилин десять. Пропустити Через прес часник, додати до гарбуза з цибулею, покласти томатну пасту. Тушкувати під кришкою дві - три хвилини. Додати обсмажений м'ясний фарш, овочевий мікст (не розморожуючи), влити трохи води, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні до готовності овочів. Якщо замість фаршу будете додавати шматочки м'яса, то потрібно м'ясо обсмажити, влити трохи води і тушкувати на слабкому вогні до готовності. Далі все за рецептом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |