Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузове печиво з шматочками шоколаду?
Для цього печива найкраще підійде кондитерський шоколад - лом або готові шоколадні краплі для випічки і прикраси солодких страв. Але через брак можна взяти і звичайний гіркий шоколад.
Що знадобиться для приготування

150 грам вершкового масла або маргарину
Склянка цукру (за смаком, можна більше)
Два яйця
Склянку гарбузового пюре (воно не повинно бути водянистим)
Пакетик ванільного цукру
Три склянки борошна (з гіркою)
Чайна ложка розпушувача
Чайна ложка кориці
Щіпка солі
Чверть чайної ложки мускатного горіха (за бажанням)
100 грам шоколаду

Приготування

Масло або маргарин заздалегідь дістаньте з холодильника. Коли стане м'яким - збийте міксером у пишну масу, додайте ванільний цукор, яйця по одному (після кожного збивайте суміш) і гарбузове пюре.
В окремому посуді змішайте просіяне борошно, розпушувач, сіль, спеції і додайте цю суміш по частинах у масляну суміш. Відразу ж розмішуйте до однорідного стану. В останню чергу додайте шоколад і ще раз перемішайте.
Деко застеліть папером для випічки. Чайною ложечкою акуратно викладайте тісто на деко, робіть невеликі кульки. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно 15 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: деко, Шоколад
Як приготувати ситний сніданок
Салат з помідорів з квасолею
Як приготувати смачний гуляш в мікрохвильовці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: