Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбуз в сирно-вершковому соусі?
Яскравий за кольором і цікавий за смаковими поєднаннями гарнір готується в пароварці. Можна подавати як самостійне блюдо або запропонувати до парових котлет або курячої грудки, теж приготована в пароварці.
Що знадобиться для приготування

300 грам гарбуза
Дві цибулини
150-200 грам печериць
Три столових ложки нежирних вершків (жирність не вище 20%)
30-40 грам сиру
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Прованські трави

Приготування

Гарбуз (вага в рецепті вказаний чистий, без шкірки і насіння) нарізати кубиками, цибулю дрібно покришити, гриби нарізати скибочками. Змішати всі компоненти, посипати прованськими травами. Викласти у форму для приготування рису і поставити в пароварку на 15 хвилин.
Сир натерти на тертці, змішати з вершками, за смаком приправити сіллю і перцем. Полити соусом овочі, залишити в пароварці ще на 15 хвилин. Зверху повинна утворитися рум'яна сирна скоринка.
Якщо хочете отримати блюдо з більш вираженим смаком, то гриби і цибулю можна попередньо обсмажити і далі готувати за рецептом. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: пароварці, смаком
Як глінтвейн готується з апельсинами?
Як запекти яловичину в горщиках?
Рулети з лаваша
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: