Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбуз в сирно-вершковому соусі?
Яскравий за кольором і цікавий за смаковими поєднаннями гарнір готується в пароварці. Можна подавати як самостійне блюдо або запропонувати до парових котлет або курячої грудки, теж приготована в пароварці. Що знадобиться для приготування 300 грам гарбуза Дві цибулини 150-200 грам печериць Три столових ложки нежирних вершків (жирність не вище 20%) 30-40 грам сиру Сіль і чорний мелений перець за смаком Прованські трави Приготування Гарбуз (вага в рецепті вказаний чистий, без шкірки і насіння) нарізати кубиками, цибулю дрібно покришити, гриби нарізати скибочками. Змішати всі компоненти, посипати прованськими травами. Викласти у форму для приготування рису і поставити в пароварку на 15 хвилин. Сир натерти на тертці, змішати з вершками, за смаком приправити сіллю і перцем. Полити соусом овочі, залишити в пароварці ще на 15 хвилин. Зверху повинна утворитися рум'яна сирна скоринка. Якщо хочете отримати блюдо з більш вираженим смаком, то гриби і цибулю можна попередньо обсмажити і далі готувати за рецептом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |