Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фритатту з картоплею і болгарським перцем?
Головна відмінність фритатты від омлету в тому, що вона запікається в духовці. Що стосується начинок вони можуть бути самими різними - овочеві, м'ясні, грибні або змішаними. На цей раз пропонується рецепт ситної фритатты з картоплею і перцем. Що знадобиться для приготування (на три порції) Шість яєць Дві картоплини Один солодкий болгарський перець Одна цибулина Половина чайної ложки сушеного розмарину Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Цибулю потрібно нарізати тонкими півкільцями, болгарський перець - смужками. Розігріваємо в сковороді трохи олії і обсмажуємо овочі до м'якості. Перекладаємо на тарілку і відставляємо в сторону. Картоплю ріжемо тоненькими скибочками, в тому ж маслі обсмажуємо до готовності. Додаємо перець і цибулю, перемішуємо. Яйця збиваємо з меленим перцем і сіллю, додаємо розмарин. Вливаємо в сковороду до овочів. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо до готовності. Яйця повинні добре «схопитися», але довго тримати фритатту в духовці не потрібно, інакше вона пересохне і вийде не такою ніжною. Подаємо гарячою, з салатом зі свіжих овочів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |