Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фритатту з картоплею і болгарським перцем?
Головна відмінність фритатты від омлету в тому, що вона запікається в духовці. Що стосується начинок вони можуть бути самими різними - овочеві, м'ясні, грибні або змішаними. На цей раз пропонується рецепт ситної фритатты з картоплею і перцем.
Що знадобиться для приготування (на три порції)
Шість яєць
Дві картоплини
Один солодкий болгарський перець
Одна цибулина
Половина чайної ложки сушеного розмарину
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

Цибулю потрібно нарізати тонкими півкільцями, болгарський перець - смужками. Розігріваємо в сковороді трохи олії і обсмажуємо овочі до м'якості. Перекладаємо на тарілку і відставляємо в сторону.
Картоплю ріжемо тоненькими скибочками, в тому ж маслі обсмажуємо до готовності. Додаємо перець і цибулю, перемішуємо.
Яйця збиваємо з меленим перцем і сіллю, додаємо розмарин. Вливаємо в сковороду до овочів. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо до готовності. Яйця повинні добре «схопитися», але довго тримати фритатту в духовці не потрібно, інакше вона пересохне і вийде не такою ніжною.
Подаємо гарячою, з салатом зі свіжих овочів.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, що
Мойва смажена в духовці
Пряні млинці з соусом з лисичок
Як готувати банани, запечені з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: