Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фрикадельки з печеним гарбузом?
Думаю, у багатьох ще залишилася гарбуз в запасах, саме час знайти їй застосування. Солодкувата гарбуз добре поєднується з м'ясними фрикадельками, страва виходить і ситним, і корисним, і при цьому не важким для шлунка.
Необхідні продукти
600 грам м'ясного фаршу
Одна цибулина
Дві - три зубчики часнику
500 грам гарбуза (очищеної, без шкірки і насіння)
Одне яйце
Столова ложка рослинного масла
Сіль і мелений перець за смаком

Приготування

Гарбуз нарізаємо невеликими шматочками, приблизно на два сантиметри. Викладаємо на змащене олією деко, трохи скроплюємо маслом, присипаємо сіллю і перцем. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо двадцять хвилин.

Поки запікається гарбуз, готуємо фрикадельки. Цибулю і часник дрібно рубаємо. Змішуємо з фаршем, додаємо яйце, сіль і перець за смаком. Можете додати улюблені спеції і приправи. Формуємо з фаршу фрикадельки, з цієї кількості виходить 16 - 18 штук. У сотейнику розігріваємо рослинне масло і на сильному вогні порціями по кілька штук обсмажуємо фрикадельки до темного золотистого кольору. По часу це хвилин п'ять - сім. Коли всі фрикадельки будуть готові, викладаємо їх на деко до гарбузі, акуратно перемішуємо і запікаємо ще десять хвилин. Подаємо зі свіжою зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: гарбуз, Фрикадельки
Як готується салат Уолдорф?
Капустяні конвертики в клярі
Як зробити сирники зі згущеним молоком?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: