Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фрикадельки з печеним гарбузом?
Думаю, у багатьох ще залишилася гарбуз в запасах, саме час знайти їй застосування. Солодкувата гарбуз добре поєднується з м'ясними фрикадельками, страва виходить і ситним, і корисним, і при цьому не важким для шлунка. Необхідні продукти 600 грам м'ясного фаршу Одна цибулина Дві - три зубчики часнику 500 грам гарбуза (очищеної, без шкірки і насіння) Одне яйце Столова ложка рослинного масла Сіль і мелений перець за смаком Приготування Гарбуз нарізаємо невеликими шматочками, приблизно на два сантиметри. Викладаємо на змащене олією деко, трохи скроплюємо маслом, присипаємо сіллю і перцем. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо двадцять хвилин. Поки запікається гарбуз, готуємо фрикадельки. Цибулю і часник дрібно рубаємо. Змішуємо з фаршем, додаємо яйце, сіль і перець за смаком. Можете додати улюблені спеції і приправи. Формуємо з фаршу фрикадельки, з цієї кількості виходить 16 - 18 штук. У сотейнику розігріваємо рослинне масло і на сильному вогні порціями по кілька штук обсмажуємо фрикадельки до темного золотистого кольору. По часу це хвилин п'ять - сім. Коли всі фрикадельки будуть готові, викладаємо їх на деко до гарбузі, акуратно перемішуємо і запікаємо ще десять хвилин. Подаємо зі свіжою зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |