Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати форель у вершково-сирним підливці?
Приготування цього рецепту дуже нагадує грибний жульєн, лише замість грибів тут використовується форель. Це блюдо готується не дуже складно, тому його може приготувати і починаюча кухарочка. Інгредієнти: Форель (філе) - триста грамів; Лук - одна головка; Вершки - сто п'ятдесят мілілітрів; Борошно - одна столова ложка; Сир - сто - сто п'ятдесят грамів; Масло рослинне; Перець і сіль. Процес приготування: Філе треба промити, після цього треба просушити і порізати на кубики середньої величини. Цибуля потрібно порізати на підлозі або чверть колечка. Сир потрібно потерти. Після цього треба спасерувати цибулю на сковороді з рослинним маслом. Потім покласти форель і також треба злегка обсмажити (пару хвилин). Після цього рибу треба присолити і поперчити. Можна розкласти рибу по формочках (кокотницях) або перекласти в одну велику форму. Присипати сиром. Поставити запікатися на сім хвилин в духовку, прогріту до 185 градусів. Подавати таку страву можна в кокотницях з білим хлібом, зверху прикрасити можна зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |