Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фокаччу з розмарином і беконом?
Смачну, м'яку, ароматну хлібну корж - фокаччу - можна готувати з різними добавками. У запропонованому рецепті це бекон і свіжий розмарин. Але якщо таких продуктів немає, замініть бекон шинкою або ковбасою, додайте сухого розмарину - теж вийде смачний хлібець до обіду.
Що знадобиться для приготування
250 мл. води
220 грам борошна
100 грамів манної крупи
Чайна ложка солі
Дві третини чайної ложки сухих дріжджів
Три - чотири смужки бекону або 100 грам шинки, ковбаси
Гілочка розмарину (або чайна ложка сухого розмарину)
50 грам тертого сиру (будь-який твердий сир, в ідеалі - пармезан)
Велика сіль для посипання верху
Приготування

Змішайте дріжджі з борошном, сіллю і манної крупою, залийте водою кімнатної температури. Розмішайте, накрийте кришкою і залиште в теплому місці хвилин на 30 - 40. Коли тісто підійде, дістаньте його з посуду і викладіть на робочу поверхню столу. Трохи помісіть тісто, щоб воно стало однорідним, сформуйте коржик і викладіть її на деко (його застеліть папером для випічки). Накрийте рушником, залиште ще хвилин на тридцять в теплі.

Посипте фокаччу тертим сиром, бекон (або шинку, ковбасу) наріжте невеликими шматочками, покладіть зверху. Посипте розмарином і крупною сіллю. Поставте в розігріту до 220 градусів духовку на десять хвилин, потім зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте ще десять хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: фокаччу, бекон
Як готувати дієтичний чізкейк?
Як можна приготувати недорогий обід
Пиріг "Зелень із сиром"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: