Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фокаччу з розмарином і беконом?
Смачну, м'яку, ароматну хлібну корж - фокаччу - можна готувати з різними добавками. У запропонованому рецепті це бекон і свіжий розмарин. Але якщо таких продуктів немає, замініть бекон шинкою або ковбасою, додайте сухого розмарину - теж вийде смачний хлібець до обіду. Що знадобиться для приготування 250 мл. води 220 грам борошна 100 грамів манної крупи Чайна ложка солі Дві третини чайної ложки сухих дріжджів Три - чотири смужки бекону або 100 грам шинки, ковбаси Гілочка розмарину (або чайна ложка сухого розмарину) 50 грам тертого сиру (будь-який твердий сир, в ідеалі - пармезан) Велика сіль для посипання верху Приготування Змішайте дріжджі з борошном, сіллю і манної крупою, залийте водою кімнатної температури. Розмішайте, накрийте кришкою і залиште в теплому місці хвилин на 30 - 40. Коли тісто підійде, дістаньте його з посуду і викладіть на робочу поверхню столу. Трохи помісіть тісто, щоб воно стало однорідним, сформуйте коржик і викладіть її на деко (його застеліть папером для випічки). Накрийте рушником, залиште ще хвилин на тридцять в теплі. Посипте фокаччу тертим сиром, бекон (або шинку, ковбасу) наріжте невеликими шматочками, покладіть зверху. Посипте розмарином і крупною сіллю. Поставте в розігріту до 220 градусів духовку на десять хвилин, потім зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте ще десять хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |