Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фаршировані курячі ніжки?
Для святкового столу можна приготувати оригінальне блюдо з курки. Начинку для курячих ніжок підбирайте по своєму смаку, курка добре поєднується з багатьма продуктами, грибами, картоплею, сиром, різними спеціями. Що знадобиться для приготування (пропорції довільні) Курячі ніжки Сир Консервований зелений горошок Болгарський перець Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець, спеції для курки Ріпчасту цибулю Морквина Приготування З курячих ніжок панчохою зняти шкіру, кісточку перерубати залишити маленький шматочок щоб трималася шкірка (повинен вийти мішечок). З кісток зчистити м'ясо, пропустити його через м'ясорубку разом з болгарським перцем. Сир натерти на дрібній тертці, додати у фарш. Все змішати, посолити, поперчити, приправити спеціями. Можна додати одне яйце щоб фарш був більш в'язким і при приготуванні не витікав. В отримані мішечки кладемо фарш, не до самого верху. Краї з'єднуємо, скріплюємо зубочисткою. Обсмажуємо в рослинному маслі з усіх боків до рум'яної скоринки. Виймаємо, в тому ж маслі обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю і натерту моркву. Повертаємо ніжки в сковорідку, вливаємо трохи водички і на маленькому вогні тушкуємо до готовності. В кінці приготування приправляємо сіллю, спеціями, за бажанням можна додати пару ложок сметани. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |