Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фаршировані курячі ніжки?
Для святкового столу можна приготувати оригінальне блюдо з курки. Начинку для курячих ніжок підбирайте по своєму смаку, курка добре поєднується з багатьма продуктами, грибами, картоплею, сиром, різними спеціями.
Що знадобиться для приготування (пропорції довільні)
Курячі ніжки
Сир
Консервований зелений горошок
Болгарський перець
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець, спеції для курки
Ріпчасту цибулю
Морквина
Приготування

З курячих ніжок панчохою зняти шкіру, кісточку перерубати залишити маленький шматочок щоб трималася шкірка (повинен вийти мішечок). З кісток зчистити м'ясо, пропустити його через м'ясорубку разом з болгарським перцем. Сир натерти на дрібній тертці, додати у фарш. Все змішати, посолити, поперчити, приправити спеціями. Можна додати одне яйце щоб фарш був більш в'язким і при приготуванні не витікав.

В отримані мішечки кладемо фарш, не до самого верху. Краї з'єднуємо, скріплюємо зубочисткою. Обсмажуємо в рослинному маслі з усіх боків до рум'яної скоринки. Виймаємо, в тому ж маслі обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю і натерту моркву. Повертаємо ніжки в сковорідку, вливаємо трохи водички і на маленькому вогні тушкуємо до готовності. В кінці приготування приправляємо сіллю, спеціями, за бажанням можна додати пару ложок сметани.
Категория: Рецепти |
| Теги: ніжки, спеціями
Млинці на молоці
Бутерброди з сиром
Як спекти пиріг з опеньками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: