Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати дріжджові млинці на кефірі?
Ніжні, дуже смачні млинці. Їх можна приготувати для фарширування або подавати як зазвичай - з медом, сметаною, варенням, згущеним молоком, розтопленим вершковим маслом. Що знадобиться для приготування Склянку кефіру Два яйця Неповний склянку гарячої води (приблизно 2/3) Дві чайних ложки цукру (за смаком) Склянку борошна з чвертю (може півтори склянки - дивитися по тісту) Чайна ложка сухих дріжджів (без гірки) Дві столових ложки рослинного масла в тісто Щіпка солі Рослинна олія для смаження млинців Приготування В просторий посуд (миску або каструлю) насипте півсклянки просіяного борошна, додайте сіль, цукор і дріжджі. Влийте склянку злегка підігрітого кефіру (він повинен бути теплим), розмішайте тісто віночком. Накрийте рушником, поставте в тепле місце на півгодини. Яйця збийте міксером в піну, влийте в тісто, що піднялося. Розмішайте. Додайте решту борошно, розмішайте віночком і підливайте гарячу воду. Тісто повинно вийти без грудочок, однорідне. Залиште тісто на півгодини в теплому місці. Перед тим, як починати смажити млинці, влийте масло, перемішайте. Випікайте млинці на змащеній олією сковороді, вогонь робіть середнім. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |