Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати дріжджові млинці на кефірі?
Ніжні, дуже смачні млинці. Їх можна приготувати для фарширування або подавати як зазвичай - з медом, сметаною, варенням, згущеним молоком, розтопленим вершковим маслом.
Що знадобиться для приготування
Склянку кефіру
Два яйця
Неповний склянку гарячої води (приблизно 2/3)
Дві чайних ложки цукру (за смаком)
Склянку борошна з чвертю (може півтори склянки - дивитися по тісту)
Чайна ложка сухих дріжджів (без гірки)
Дві столових ложки рослинного масла в тісто
Щіпка солі
Рослинна олія для смаження млинців

Приготування

В просторий посуд (миску або каструлю) насипте півсклянки просіяного борошна, додайте сіль, цукор і дріжджі. Влийте склянку злегка підігрітого кефіру (він повинен бути теплим), розмішайте тісто віночком. Накрийте рушником, поставте в тепле місце на півгодини.

Яйця збийте міксером в піну, влийте в тісто, що піднялося. Розмішайте. Додайте решту борошно, розмішайте віночком і підливайте гарячу воду. Тісто повинно вийти без грудочок, однорідне. Залиште тісто на півгодини в теплому місці. Перед тим, як починати смажити млинці, влийте масло, перемішайте.
Випікайте млинці на змащеній олією сковороді, вогонь робіть середнім. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, млинці
Картопляні крокети
Як приготувати річний холодний борщ на буряковому квасі?
Як приготувати салат з шинкою і авокадо?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: