Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати десерт з журавлини і вершків?
Журавлина дуже корисна ягода. Її додають у пироги, роблять муси, різні напої. А також з журавлини можна приготувати десерт з додаванням збитих вершків.
Інгредієнти:

Журавлина - п'ятсот грамів;
Цукор - один стакан.

Для крему:

Вершки жирні - чотириста грамів;
Цукор - дві столові ложки.

Процес приготування:

Необхідно журавлину промити і перебрати, трохи просушити, виклавши її на рушник. Після цього можна перекласти у форму і поставити в духовку запікатися. Температура повинна бути близько двохсот град., час випічки - п'ятнадцять хвилин. Після цього дати журавлині трохи охолонути і потім перетерти з допомогою сита.

Потім утворену масу скласти в блендер і додати одну склянку цукру-піску, добре збити. Після цього треба охолодити журавлинну масу.

Окремо приготувати крем з вершків. Для цього холодні вершки збити з цукровим піском.

Формуємо десерт. У креманки треба викласти журавлинну масу і зверху покласти збиті вершки, прикрасити ягодами журавлини.
А можна змішати журавлинну масу зі збитими вершками і розкласти по креманкам, прикрасити ягодами журавлини.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: журавлини, масу
Як готується салат "Чебурашка"?
Тефтелі в томатно-грибному соусі
Що можна швидко спекти до сніданку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: