Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати десерт з кураги і мигдалю?
Навіть якщо ви сидите на строгій дієті, цей десерт шкоди фігурі не принесе. Замініть вершки натуральним йогуртом і не додавайте цукор. В інших продуктах для організму тільки користь, а в такому поєднанні - подвійна. Курага містить багато калію, а мигдальні горішки знижують холестерин. Що знадобиться для приготування десерту 200 грам кураги 100 г мигдальних горішків 100 грам вершків (або натурального йогурту) Цукор за смаком (приблизно 50 грамів) Шоколад для прикраси десерту Приготування Курагу вимити і обсушити. Якщо дуже тверда, залити на десять хвилин теплою кип'яченою водою. Мигдаль висипати на сковорідку або деко, підсушити і злегка підсмажити в негарячій духовці. Нафарширувати горішками курагу, можна класти у велику курагу по два - три горішка. Скласти в креманки, вазочки або на тарілку. Шоколад розламати невеликими шматочками. Вершки збити з цукром, викласти зверху на курагу, посипати шматочками шоколаду. Замість мигдалю можна взяти волоські горіхи, вони теж дуже корисні, але більш доступні і коштують не так дорого. Половинки волоських горіхів після обсмажування потрібно злегка потерти, щоб видалити шкірку, яка дає легкий гіркуватий присмак. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |