Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати десерт «Солодка гора»?
Дуже цікавий рецепт. Продукти знадобляться найпростіші, повсякденні, але результат цілком може претендувати на кулінарний шедевр. Десерт можна рекомендувати як блюдо для святкового столу. Що знадобиться для приготування П'ять яєць півлітра молока Три склянки борошна 300 - 350 грам меду Рослинне масло без запаху Приготування Спочатку потрібно злегка уварити мед на водяній бані. Викладаємо його в каструльку, яку ставимо в посуд більшого діаметру і в цю велику посудину наливаємо води. Ставимо на вогонь, даємо воді закипіти. І тримаємо на середньому вогні поки мед не почне загусати. Помішуйте час від часу щоб мед не пригорів. Для тіста збиваємо яйця з молоком. Додаємо просіяне борошно, замішуємо тісто. Готове тісто розгортаємо в тонкий пласт, товщина не більше 0,5 див. Нарізаємо довгими тонкими смужками і потім кожну смужку розрізаємо на невеликі шматочки довжиною не більше 3 см Обсмажуємо смужки в киплячому маслі до рум'яного кольору. Перекладаємо в миску, заливаємо медом. Тепер залишається викласти готовий десерт гіркою і подавати до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |