Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати десерт із шампанського?
Красивий, вишуканий, і дуже смачний десерт для дорослих. До Нового Року святковий рецепт буде дуже до речі.
Що знадобиться для приготування
500 мл шампанського
Три столові ложки цукру
Десять грам желатину
Цедра і сік половинки лимона

Для крему

150 мл. жирних вершків (жирність 30 - 35%)
Дві столові ложки цукру
Чи можна взяти готові вершки з балончика
Приготування

Лимонну цедру натерти на дрібній тертці. Желатин замочити в чверті склянки води. Час, необхідний для набухання зазначено на упаковці, наприклад «Доктор Откер» набухає за п'ятнадцять хвилин.
Наливаємо в каструльку 100 мл води, додаємо цукор і лимонну цедру, доводимо до кипіння, розчиняємо цукор і знімаємо з вогню. Вливаємо лимонний сік. Набряклий желатин розпускаємо на водяній бані, додаємо до сиропу. Проціджуємо суміш через сито і з'єднайте з шампанським. Розливаємо по келихах або креманках (не доверху, залишаємо місце для вершків), прикриваємо фольгою або затягуємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на ніч.
Вершки збиваємо з цукром і прикрашаємо страву перед подачею до столу. Можна скористатися готовими вершками з балончика, але вони дуже швидко опадають.
Категория: Рецепти |
| Теги: мл, ВОДИ
Як смачно приготувати ніжну свинячу печінку з солоними огірочками?
Як готувати запечені яблука з рисом?
Медові кекси
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: