Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати десерт із шампанського?
Красивий, вишуканий, і дуже смачний десерт для дорослих. До Нового Року святковий рецепт буде дуже до речі. Що знадобиться для приготування 500 мл шампанського Три столові ложки цукру Десять грам желатину Цедра і сік половинки лимона Для крему 150 мл. жирних вершків (жирність 30 - 35%) Дві столові ложки цукру Чи можна взяти готові вершки з балончика Приготування Лимонну цедру натерти на дрібній тертці. Желатин замочити в чверті склянки води. Час, необхідний для набухання зазначено на упаковці, наприклад «Доктор Откер» набухає за п'ятнадцять хвилин. Наливаємо в каструльку 100 мл води, додаємо цукор і лимонну цедру, доводимо до кипіння, розчиняємо цукор і знімаємо з вогню. Вливаємо лимонний сік. Набряклий желатин розпускаємо на водяній бані, додаємо до сиропу. Проціджуємо суміш через сито і з'єднайте з шампанським. Розливаємо по келихах або креманках (не доверху, залишаємо місце для вершків), прикриваємо фольгою або затягуємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на ніч. Вершки збиваємо з цукром і прикрашаємо страву перед подачею до столу. Можна скористатися готовими вершками з балончика, але вони дуже швидко опадають. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |