Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати чилі з яловичини з кукурудзою?
Рецепт для любителів гострих м'ясних страв, один з багатьох варіантів приготування чилі. На цей раз в списку інгредієнтів є консервована кукурудза, квасоля і болгарський перець. Що знадобиться для приготування 700 грам яловичини 800 грам томатів у власному соку По 400 грам консервованої кукурудзи й квасолі (можна відварити квасолю) Дві цибулини Два великих болгарських перцю Чайна ложка меленого перцю чилі (за смаком) Чотири часточки часнику Чайна ложка меленої зіри Половина чайної ложки меленого чорного перцю Сіль за смаком Рослинна олія Для подачі - сметана, помідори або сир Приготування Цибулю, часник і солодкий перець нарізаємо дрібними шматочками. Розігріваємо в казані або в сотейнику дві столові ложки рослинного масла, обсмажуємо до рум'яного кольору цибулю. Додаємо шматочки перцю, через п'ять хвилин кладемо часник і всі спеції. Поки смажиться цибуля, перекрутимо м'ясо через м'ясорубку. Додамо фарш до овочів, при постійному помішуванні будемо гасити поки м'ясо не посвітлішає. Всі грудочки розбиваємо. Додаємо розім'яті томати разом з соком), даємо закипіти. Тушкуємо під кришкою на невеликому вогні 20-25 хвилин. Солимо за смаком. Викладаємо квасоля і кукурудзу, прогріваємо. На слабкому вогні під кришкою готуємо чилі ще 10 хвилин. Подаємо гарячими, зі сметаною або тертим сиром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |