Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати часникові котлети?
Секрет успішного приготування цих котлет у витриманому на холоді фарші. Готувати його потрібно заздалегідь і помістити в холодильник. Як мінімум на шість годин, а ще краще на ніч. Навіть якщо вам доведеться його витримати добу, котлети від цього тільки виграють, стануть і соковитіше, і ніжніше. Необхідні продукти 800 грам яловичини яловичого бульйону Склянку (250 мл) 40 грам часнику (очищеного) Чайна ложка крохмалю Півчайної ложки соди Сіль і спеції за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Часник розтерти в ступці, можна додати трохи солі. Якщо ступки немає, пропустіть його через часникодавку. М'ясо двічі прокрутити на м'ясорубці. Додати у фарш соду, сіль, спеції, крохмаль і часник. Перемішати, вилити у фарш склянку бульйону і добре його підбити, підмісити, щоб бульйон просочувався у фарш. Спочатку він буде рідкий, його потрібно добре вимішати і дати йому відстоятися в холоді не менше шести годин. Через певний час фарш стане щільним і з нього буде легко ліпити котлети. З фаршу зробити котлети (маленькими їх робити не варто, вони ужариваются) і обсмажити їх в олії без панірування. Вогонь повинен бути невеликий, і бажано котлети не чіпати, не рухати поки низ добре не схопиться, потім акуратно перевернути, обсмажити з іншого боку і на маленькому вогні під кришкою довести до готовності. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |