Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати булочки з посипкою?
Булочки можна зробити з начинкою з повидла, а можна спекти просто здобні пухнасті булочки. Якщо вирішите робити без начинки, то в тісто можна покласти побільше цукру.
Що знадобиться для приготування
Два яйця (одне тісто і одне для змащування булочок)
50 грам маргарину
200 мл. теплого молока
За три столові ложки цукру і рослинної олії
Чайна ложечка сухих дріжджів
Два - два з половиною склянки борошна
Половина чайної ложечки солі
Пакетик ванільного цукру
Для начинки будь-яке варення (густе) або повидло, джем.

Для посипання

По столовій ложці вершкового масла і цукру
Дві - три столові ложки борошна
Приготування

Дріжджі змішати з цукром, заливаємо теплим молоком і розмішуємо в ньому дві - три столові ложки борошна. Накриваємо, ставимо в тепло і даємо опарі піднятися.
У готову опару вливаємо розтоплений маргарин (його остудити до кімнатної температури), додаємо одне яйце, цукор, сіль, ванільний цукор, частинами додаємо просіяне борошно і починаємо замішувати тісто. В кінці замісу влити олію і ще раз добре вимісити тісто. Покласти його в змащену маслом каструлю, накрити і дати підійти.

Коли тісто добре підніметься, його обім'яти, розділити на 12 - 14 шматочків. Скачати з них кульки, потім з кожної кульки зробити коржик, на середину покласти чайну ложечку начинки і защипати краї. Зробити круглу булочку, покласти її швом вниз на змащений маслом деко. Між булочками залишати невелику відстань. Дати їм піднятися, змастити яйцем, посипати присипкою і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистого кольору.

Посипання. У глибокій мисочці з'єднати всі інгредієнти, розтерти пальцями в дрібну крихту.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, покласти
Як приготувати гречано-томатні биточки?
М'ясний рулет на пару
Як приготувати варену згущенку в мікрохвильовці за 20 хвилин?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: