Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати булочки з посипкою?
Булочки можна зробити з начинкою з повидла, а можна спекти просто здобні пухнасті булочки. Якщо вирішите робити без начинки, то в тісто можна покласти побільше цукру. Що знадобиться для приготування Два яйця (одне тісто і одне для змащування булочок) 50 грам маргарину 200 мл. теплого молока За три столові ложки цукру і рослинної олії Чайна ложечка сухих дріжджів Два - два з половиною склянки борошна Половина чайної ложечки солі Пакетик ванільного цукру Для начинки будь-яке варення (густе) або повидло, джем. Для посипання По столовій ложці вершкового масла і цукру Дві - три столові ложки борошна Приготування Дріжджі змішати з цукром, заливаємо теплим молоком і розмішуємо в ньому дві - три столові ложки борошна. Накриваємо, ставимо в тепло і даємо опарі піднятися. У готову опару вливаємо розтоплений маргарин (його остудити до кімнатної температури), додаємо одне яйце, цукор, сіль, ванільний цукор, частинами додаємо просіяне борошно і починаємо замішувати тісто. В кінці замісу влити олію і ще раз добре вимісити тісто. Покласти його в змащену маслом каструлю, накрити і дати підійти. Коли тісто добре підніметься, його обім'яти, розділити на 12 - 14 шматочків. Скачати з них кульки, потім з кожної кульки зробити коржик, на середину покласти чайну ложечку начинки і защипати краї. Зробити круглу булочку, покласти її швом вниз на змащений маслом деко. Між булочками залишати невелику відстань. Дати їм піднятися, змастити яйцем, посипати присипкою і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистого кольору. Посипання. У глибокій мисочці з'єднати всі інгредієнти, розтерти пальцями в дрібну крихту. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |