Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати булочки з м'яким сиром?
В даному випадку м'який сир - це будь-яка бринза або сир моцарелла, адигейський сир. Булочки виходять легкі, м'які, з тонкою хрумкою скоринкою. Тісто для них робиться дріжджове.
Що знадобиться для приготування
15 грам дріжджів (свіжих)
Неповний склянку молока
Приблизно чверть склянки теплої води
Дві чайних ложки цукру
Чайна ложка солі
Столова ложка рослинного масла
Приблизно 2,5 склянки борошна (плюс борошно для роботи з тестом)
100 грам будь-якого м'якого сиру

Приготування

Рідини (молока і води) в цілому має бути склянку. Підігріваємо молоко до кімнатної температури. У теплій воді розводимо дріжджі і цукор.

В окрему велику посуд просіваємо борошно, робимо в середині заглиблення. Вливаємо дріжджі з водою, тепле молоко, рослинну олію. Додаємо сіль, перемішуємо.

Натираємо бринзу на дрібній тертці, додаємо в тісто і вимішуємо руками його поки тісто не стане однорідним і гладким. В кінці замісу воно повинно легко відставати від столу і від рук. Скачуємо його в кулю, перекладаємо в миску, накриваємо і даємо підійти.

Готове обімніть тісто, розділіть на десять шматочків. З кожного зробіть булочку. Викладіть на змащене маслом деко, залиште для підйому приблизно на півгодини. Потім змастіть молоком або жовтком і випікайте 20 хвилин при температурі 180 градусів. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, сир
Як приготувати манні яблучні млинчики до сніданку?
Салат "Біла береза" рецепт
Як смачно запекти курку в духовці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: