Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати булочки з цибулею, зеленню і маслинами?
Рецепт простий, булочки готуються в «хлібній» варіанті. Але додавання зелені, цибулі і маслин надає їм незвичайний смак. Ідеально підійдуть для бутербродів. Що знадобиться для приготування Половина склянки маслин без кісточки Три склянки борошна Чайна ложка сухих дріжджів Склянку води Чайна ложка солі Пучок кропу Дві штуки цибулі-порею (тільки біла частина) Рослинна олія Для змащування один жовток і дві столові ложки молока Приготування Цибулю ріжемо кільцями й обсмажуємо в рослинному маслі. Якщо немає цибулі-порею, замініть його ріпчастою цибулею, достатньо однієї цибулини. У мисці змішайте борошно з дріжджами і сіллю, додайте щіпку цукру, нарізані кружечками маслини, дрібно нарізаний кріп, остиглий обсмажену цибулю. Влийте склянку гарячої води (температура така щоб терпіла рука). Вимішуйте тісто хвилин десять, щоб всі інгредієнти з'єдналися. Якщо виходить рідкувате тісто, додайте ще борошна. У результаті повинно вийти м'яке, трохи липке тісто. Поставте його в тепле місце для підйому. Розділіть на невеликі шматочки (приблизно 10 штук), сформуйте булочки, викласти на застелене папером деко. Залиште для підйому. Коли булочки збільшаться в два рази, змастіть жовтком (його змішати з молоком і підсолити), поставте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте півгодини до злегка рум'яного кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |