Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати бісквіт на яєчних білках?
Часто при випічці використовуються тільки жовтки, а білки залишаються не біля справ. Цей рецепт допоможе знайти їм застосування, в результаті невеликої витрати часу вийде смачний, високий бісквіт.
Необхідні продукти
Чотири яєчних білка
Дві з половиною склянки борошна
250 мл молока
300 грам цукру
125 грам вершкового масла
Півтори чайних ложки розпушувача
Цедра одного лимона
Щіпка солі
Для помадки знадобиться 50 мл. лимонного соку і 125 грам цукрової пудри.
Приготування

Масло кімнатної температури розтерти з цукром, додати натерту лимонну цедру, білки і на високій швидкості збивати міксером, поки не вийде густа кремоподібна маса. Влити молоко кімнатної температури, додати сіль і розпушувач, перемішати, щоб маса стала однорідною і всипати просіяне борошно.
Високу форму змастити маслом, викласти тісто. Розрівняти і випікати при температурі 180 градусів півгодини. Поки випікається бісквіт змішати лимонний сік з цукрової пудрою. Готовий бісквіт покрити помадкою і розрізати на шматочки.
Бісквіту не обов'язково давати остигати в духовці. У його складі є розпушувач, так що він не опаде якщо його дістати ще гарячим.
Категория: Рецепти |
| Теги: маса, бісквіт
Як готуються зрази "Пташине молоко"?
Як спекти пиріг «Яблука на снігу»?
Як зробити закуску з помідорів з куркою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: