Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати бісквіт на яєчних білках?
Часто при випічці використовуються тільки жовтки, а білки залишаються не біля справ. Цей рецепт допоможе знайти їм застосування, в результаті невеликої витрати часу вийде смачний, високий бісквіт. Необхідні продукти Чотири яєчних білка Дві з половиною склянки борошна 250 мл молока 300 грам цукру 125 грам вершкового масла Півтори чайних ложки розпушувача Цедра одного лимона Щіпка солі Для помадки знадобиться 50 мл. лимонного соку і 125 грам цукрової пудри. Приготування Масло кімнатної температури розтерти з цукром, додати натерту лимонну цедру, білки і на високій швидкості збивати міксером, поки не вийде густа кремоподібна маса. Влити молоко кімнатної температури, додати сіль і розпушувач, перемішати, щоб маса стала однорідною і всипати просіяне борошно. Високу форму змастити маслом, викласти тісто. Розрівняти і випікати при температурі 180 градусів півгодини. Поки випікається бісквіт змішати лимонний сік з цукрової пудрою. Готовий бісквіт покрити помадкою і розрізати на шматочки. Бісквіту не обов'язково давати остигати в духовці. У його складі є розпушувач, так що він не опаде якщо його дістати ще гарячим. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |