Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати баклажани з сиром?
Якщо ви любите баклажани, рецепт вам неодмінно сподобається! Скибочки баклажанів прослаиваются сиром і обсмажуються в паніровці. На гарнір - овочеве рагу або салат зі свіжих овочів. Що знадобиться для приготування (пропорції продуктів довільні) Баклажани (середнього розміру) Помідори (м'ясисті) Часник за смаком Твердий сир Борошно Яйце Сіль, чорний мелений перець, спеції - все за смаком Рослинне масло для смаження Свіжа зелень Приготування Баклажани вимити зрізати кінчик (опуклу частину), розрізати вздовж навпіл. Кожну половинку нарізати довгими язичками. Залишилися боковинки і відрізаний кінчик дрібно наріжте. Скибочки баклажанів посоліть, залиште на 10-15 хвилин, щоб гіркота скла. Кубики баклажанів тим часом обсмажте в олії, додайте шматочки помідор, дрібно нарізаний часник. Посоліть, поперчіть, приправте зеленню. Скибочки баклажанів складіть попарно, між ними зробіть прошарок з скибочки сиру. Обваляйте в борошні, умочіть у збите яйце і обсмажте на сильному вогні. Потім вогонь зробити менше, обсмажуйте до м'якості баклажанів і до утворення рум'яної скоринки. Як тільки сир почне плавитися - знімайте з вогню і подавайте з приготованим овочевим рагу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |