Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати баклажани в томаті?
Влітку можна істотно заощадити бюджет і час, включаючи в щоденне меню найрізноманітніші страви з овочів. Ось один з швидких і смачних варіантів приготування баклажанів - баклажани в томатному соусі зі спеціями.
Що знадобиться для приготування

Один великий баклажан
Три помідора
Чотири часточки часнику
Трохи свіжої зелені кропу і базиліку
Рослинна олія
Щіпка куркуми
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Баклажан нарізати кружечками товщиною в півтора сантиметра. Розігріти в сковорідці олію, кинути куркуму, перемішати, викласти баклажани і обсмажувати їх до рум'яної скоринки. Зробіть середній вогонь, щоб овочі не пригоріли.
Помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку і натріть м'якоть на тертці. Викладіть в каструлю, доведіть до кипіння і на середньому вогні кип'ятіть три - п'ять хвилин. У киплячий томатний соус додайте баклажани, нарізану часточками часник, посоліть і поперчіть за смаком. Тушкуйте на середньому вогні під кришкою 10 - 15 хвилин.
Готовому блюду дайте настоятися і можна подавати до столу. Смачно в гарячому вигляді як соус або як підливку і в холодному. Не забудьте баклажани посипати рубаною зеленню - вона додасть тонкий аромат готовому блюду.
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, середньому
Гречані котлетки з грибним соусом
Як готувати окрошку на бульйоні?
Як приготувати курячі котлети з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: