Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати баклажани в томаті?
Влітку можна істотно заощадити бюджет і час, включаючи в щоденне меню найрізноманітніші страви з овочів. Ось один з швидких і смачних варіантів приготування баклажанів - баклажани в томатному соусі зі спеціями. Що знадобиться для приготування Один великий баклажан Три помідора Чотири часточки часнику Трохи свіжої зелені кропу і базиліку Рослинна олія Щіпка куркуми Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Баклажан нарізати кружечками товщиною в півтора сантиметра. Розігріти в сковорідці олію, кинути куркуму, перемішати, викласти баклажани і обсмажувати їх до рум'яної скоринки. Зробіть середній вогонь, щоб овочі не пригоріли. Помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку і натріть м'якоть на тертці. Викладіть в каструлю, доведіть до кипіння і на середньому вогні кип'ятіть три - п'ять хвилин. У киплячий томатний соус додайте баклажани, нарізану часточками часник, посоліть і поперчіть за смаком. Тушкуйте на середньому вогні під кришкою 10 - 15 хвилин. Готовому блюду дайте настоятися і можна подавати до столу. Смачно в гарячому вигляді як соус або як підливку і в холодному. Не забудьте баклажани посипати рубаною зеленню - вона додасть тонкий аромат готовому блюду. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |