Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати багети з начинкою?
Пропоную один з варіантів швидкого і смачного сніданку, закуски або бліц - вечері. Начинку можна придумувати свою - простору для варіацій достатньо.
Що знадобиться для приготування
Багет або порційні булочки або товсті скибочки білого батона
Будь фарш
Моркву
Кабачок або цукіні
Помідор
Сіль, чорний мелений перець, спеції - все за смаком
Сир
Рослинна олія
Будь соус або м'який сир
Приготування

Робимо начинку. Моркву натираємо на крупній тертці, кабачок або дрібно ріжемо або теж натираємо на тертці. Помідор ріжемо кубиками. В невеликій кількості рослинного олії обсмажуємо фарш до зміни кольору, додаємо моркву, кабачок або цукіні і тушкуємо хвилин п'ять - сім. Солимо і перчимо за смаком, можна додати для гостроти і аромату часник.

Якщо багет довгий, його розрізаємо на кілька однакових шматочків, потім кожен розрізаємо вздовж. Порційні булочки, розрізаємо вздовж. Розкладаємо на деко (його застелити папером для випічки), змащуємо половинки багета будь-яким соусом або м'яким сиром (типу «Віола») і викладаємо начинку. Рясно посипаємо тертим сиром або накриваємо скибочками сиру. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів до розплавлення сиру.
Категория: Рецепти |
| Теги: начинку, розрізаємо
Риба з яблуками
Як приготувати дуже смачне вівсяне печиво?
Сливовий фруктовий салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: