Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ароматну яловичину?
Це один з багатьох способів перетворити невдалий шматок м'яса у благородну блюдо для особливого випадку. За цим рецептом можна готувати і телятину, свинину.
Необхідні продукти
Півтора кілограма яловичини
Молоко
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець
Дві склянки світлого пива
Дві - три зубчики часнику
Кілька лаврових листочків
Половина чайної ложки насіння кропу

Приготування

Шматок м'яса моєму під проточною водою, кладемо в глибоку посуд, заливаємо холодним молоком. М'ясо має бути повністю покрита молоком. Залишаємо на п'ять годин (годину - дві тримаємо при кімнатній температурі, потім ставимо в холодильник). Можна залити м'ясо молоком з вечора і відразу поставити в холодильник на ніч.
Дістаємо м'ясо обсушуємо паперовим рушником, натираємо сіллю і перцем. Залишаємо на півгодини. Розігріваємо в глибокій сковорідці або сотейнику рослинне масло, шматок м'яса обсмажуємо з усіх боків до рум'яної скоринки. Вливаємо дві склянки світлого пива, доводимо до кипіння, робимо маленький вогонь і тушкуємо під кришкою годину. Потім додаємо лавровий лист, насіння кропу (або кмину), часник (часточками) і тушкуємо ще півгодини - годину (залежить від м'яса). Гаряче м'ясо загортаємо у фольгу і даємо охолонути. Нарізаємо скибочками, подаємо до столу. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, молоком
Як приготувати суп з щавлю
Як приготувати гречано-томатні биточки?
Як готуються деруни з грибами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: