Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ароматну яловичину?
Це один з багатьох способів перетворити невдалий шматок м'яса у благородну блюдо для особливого випадку. За цим рецептом можна готувати і телятину, свинину. Необхідні продукти Півтора кілограма яловичини Молоко Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець Дві склянки світлого пива Дві - три зубчики часнику Кілька лаврових листочків Половина чайної ложки насіння кропу Приготування Шматок м'яса моєму під проточною водою, кладемо в глибоку посуд, заливаємо холодним молоком. М'ясо має бути повністю покрита молоком. Залишаємо на п'ять годин (годину - дві тримаємо при кімнатній температурі, потім ставимо в холодильник). Можна залити м'ясо молоком з вечора і відразу поставити в холодильник на ніч. Дістаємо м'ясо обсушуємо паперовим рушником, натираємо сіллю і перцем. Залишаємо на півгодини. Розігріваємо в глибокій сковорідці або сотейнику рослинне масло, шматок м'яса обсмажуємо з усіх боків до рум'яної скоринки. Вливаємо дві склянки світлого пива, доводимо до кипіння, робимо маленький вогонь і тушкуємо під кришкою годину. Потім додаємо лавровий лист, насіння кропу (або кмину), часник (часточками) і тушкуємо ще півгодини - годину (залежить від м'яса). Гаряче м'ясо загортаємо у фольгу і даємо охолонути. Нарізаємо скибочками, подаємо до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |