Главная » Статьи » Рецепти

Як маринувати гливи?
Гливи - дуже корисні й смачні гриби, придбати їх можна у будь-який час року. Але особливою популярністю у господинь вони не користуються, можливо, просто багато хто не знає як і що з них приготувати. Заповнюємо прогалину в знаннях і вчимося маринувати гливи.
Що нам для цього знадобиться
500 грамів глив
Одна - дві цибулини
Сік половинки лимона
Склянку води (приблизно)
Столова ложка оцту (9%)
Дві чайних ложки солі
50 мл рослинного масла
П'ять - сім зубчиків часнику
Перець горошок, лавровий лист, дві - три гвоздички
Приготування

Часник потрібно почистити і пропустити через часникодавку. Вливаємо В каструльку воду (стакан), додаємо оцет, лимонний сік, перець, гвоздику, сіль, часник, лавровий лист. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і на слабкому вогні кип'ятити під кришкою хвилин десять - п'ятнадцять.

Поки вариться розсіл, гриби ріжемо великими шматками, цибулю - півкільцями. Розсіл проціджуємо, опускаємо в нього гриби і знову ставимо на вогонь. На слабкому вогні варимо гриби десять хвилин, даємо охолонути і додаємо цибулю. Перемішуємо, даємо настоятися. Можна їсти відразу, але якщо цибуля промаринується, то вийде ще смачніше.
Категория: Рецепти |
| Теги: гливи, ГРИБИ
Капустяна запіканка смачний рецепт
Як спекти пиріг з рибними консервами?
Як спекти печиво "Кали"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: