Главная » Статьи » Рецепти |
Як маринувати гливи?
Гливи - дуже корисні й смачні гриби, придбати їх можна у будь-який час року. Але особливою популярністю у господинь вони не користуються, можливо, просто багато хто не знає як і що з них приготувати. Заповнюємо прогалину в знаннях і вчимося маринувати гливи. Що нам для цього знадобиться 500 грамів глив Одна - дві цибулини Сік половинки лимона Склянку води (приблизно) Столова ложка оцту (9%) Дві чайних ложки солі 50 мл рослинного масла П'ять - сім зубчиків часнику Перець горошок, лавровий лист, дві - три гвоздички Приготування Часник потрібно почистити і пропустити через часникодавку. Вливаємо В каструльку воду (стакан), додаємо оцет, лимонний сік, перець, гвоздику, сіль, часник, лавровий лист. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і на слабкому вогні кип'ятити під кришкою хвилин десять - п'ятнадцять. Поки вариться розсіл, гриби ріжемо великими шматками, цибулю - півкільцями. Розсіл проціджуємо, опускаємо в нього гриби і знову ставимо на вогонь. На слабкому вогні варимо гриби десять хвилин, даємо охолонути і додаємо цибулю. Перемішуємо, даємо настоятися. Можна їсти відразу, але якщо цибуля промаринується, то вийде ще смачніше. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |