Вуха, як відомо, вельми корисним для нашого організму стравою, так як такий продукт, як риба (а особливо у вареному вигляді) дуже корисний всім без винятку. Ну а ще вуха завжди виходить дуже ситним і наваристим стравою володіє неповторним ароматом.В цьому ж рецепті запропонований просто в приготуванні варіант юшки з судака.
Для того, щоб приготувати юшку з судака у відповідності з даним рецептом вам будуть потрібні наступні продукти: судак вагою приблизно половину кілограма, три картоплини середніх розмірів, одна морква, одна головка ріпчастої цибулі, а також половинка лимона, чорний перець і сіль, свіжа зелень петрушки і зелену цибульку.
Ну а далі все простіше простого і найважчим в приготуванні даного страви виявиться саме підготовка риби - судачка слід гарненько промити, видалити нутрощі, а потім відрізати голову і хвіст і знову промити (також потрібно видалити очі риби). Далі голову і хвіст потрібно покласти в каструлю з киплячою водою і варити на невеликому вогні протягом 40 хвилин. Ну а решта частини риби звільнити від кісток і отримане філе нарізати середнього розміру шматочками, викласти в глибоку миску, щедро посипати сіллю і перцем, полити соком половини лимона і обсипати попередньо подрібненої зеленню, після чого вміст миски перемішати і залишити на півгодини. Потім необхідно підготувати овочі: картоплю порізати невеликими кубиками, а моркву середніми скибочками або півколами, ріпчасту цибулю можна порізати так, як ви любите (більші чи менші). З рибного бульйону дістати голову і хвіст, а сам бульйон процідити і вилити назад в каструлю, після чого додати нарізані овочі і варити 15-20 хвилин. Через цей час покласти в суп рибу разом із зеленню і варити ще хвилин 10, а при необхідності додати ще трохи солі.