Необхідні продукти: хлібці готові одна упаковочка, крабові палички, тунець консервований, сир твердий, яйця варені, часник, зелень, майонез.
Готуємо тортики: сир необхідно натерти, часничку і майонезу додати, розім'яти. Повинна вийти густа маса. Консервованого тунця перекласти в миску і розім'яти. Палички крабові дрібно подрібнити. Яйця відварні почистити і нарізати дрібно, з майонезом змішати.
Збираємо тортики: перший лист викладаємо, масу з сиром викладаємо, накриваємо наступний хлібець. Намазуємо його тунцем, накладаємо хлібець і яєчну масу намазуємо. Наступний хлібець викладаємо і вже цей останній шар змащуємо майонезом, крабовими паличками присипаємо.
Зверху вже можна придумати будь-яку прикрасу, тут підходить рубана зелень, огірочки, помідорчики. Тортики можна нарізати на дрібні квадрати, вийдуть канапе закусочні. Приємного!