Главная » Статьи » Рецепти |
Як готуються кокосові млинці?
З кокосової стружки можна приготувати дуже смачні млинці. Ось як їх готувати: Нам знадобляться такі продукти: кокос свіжий, два яйця, дві склянки молока, одна третина склянки цукру, щіпка солі і рису грам сто. З рису ми будемо робити рисову муку. Просто засипаємо рис в кавомолку і подрібнюємо. Кокос розбиваємо, рідина з нього виливаємо в ємність, вона нам ще знадобиться. Тепер кокос нарізаємо не великими шматочками і кладемо їх у ємність для подрібнення блендером. Подрібнюємо кокос дрібно (саму м'якоть). Можна постаратися і натерти на тертці м'якоть, якщо немає блендера. Тепер у натерту м'якоть кокоса вбиваємо два яйця, додаємо цукор, додаємо дрібку солі, рисове борошно і перемішуємо. Додаємо молоко (тільки воно не повинно бути холодним) і рідина з кокоса. Тепер добре все розмішуємо, бажано робити це за допомогою міксера. Тісто для млинчиків готово. Залишилося їх тільки спекти. Печемо звичайні тоненькі млинці, змащуємо сковорідку рослинним маслом (масло бажано придбати рафінована, без характерного запаху). Млинці смажаться швидко і подаються вони до столу гарячими. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |