Главная » Статьи » Рецепти |
Як готуються хушури?
Хушури - страва монгольської кухні. За способом приготування, складом і навіть кінцевого результату воно дуже схоже на чебуреки. Відмінність в тому, що хушури робляться маленькими, як вареники. Що знадобиться для тіста Склянку борошна Половина склянки води Одне яйце Сіль за смаком Для начинки 300 грам м'ясного фаршу Дві великі цибулини Три - чотири зубчики часнику Сіль і чорний мелений перець Рослинне масло для смаження Приготування Борошно просіяти, влити воду і вбити яйце, додати сіль за смаком і замісити м'яке тісто. Воно повинне вийти еластичним і не липнути до рук. Накрити його і залишити на півгодини. У цей час можна зайнятися приготуванням начинки. Цибулю і часник перекрутити через м'ясорубку, змішати з фаршем. Посолити і поперчити за смаком. Тісто розкачати в ковбаску, нарізати невеликими шматочками. Кожен шматочок розкачати тонко в гурток, в центр викласти трохи фаршу, згорнути навпіл і зліпити краю як в вареників. Джгутик по краю робити не потрібно, достатньо притиснути пальцями або виделкою. Придавити хушури щоб вони стали плоскими і викласти на розігріту сковорідку з рослинним маслом. Обсмажувати на невеликому вогні до рум'яного кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |