Главная » Статьи » Рецепти

Як готуються хушури?
Хушури - страва монгольської кухні. За способом приготування, складом і навіть кінцевого результату воно дуже схоже на чебуреки. Відмінність в тому, що хушури робляться маленькими, як вареники.
Що знадобиться для тіста

Склянку борошна
Половина склянки води
Одне яйце
Сіль за смаком

Для начинки

300 грам м'ясного фаршу
Дві великі цибулини
Три - чотири зубчики часнику
Сіль і чорний мелений перець
Рослинне масло для смаження

Приготування

Борошно просіяти, влити воду і вбити яйце, додати сіль за смаком і замісити м'яке тісто. Воно повинне вийти еластичним і не липнути до рук. Накрити його і залишити на півгодини. У цей час можна зайнятися приготуванням начинки.
Цибулю і часник перекрутити через м'ясорубку, змішати з фаршем. Посолити і поперчити за смаком.
Тісто розкачати в ковбаску, нарізати невеликими шматочками. Кожен шматочок розкачати тонко в гурток, в центр викласти трохи фаршу, згорнути навпіл і зліпити краю як в вареників. Джгутик по краю робити не потрібно, достатньо притиснути пальцями або виделкою. Придавити хушури щоб вони стали плоскими і викласти на розігріту сковорідку з рослинним маслом. Обсмажувати на невеликому вогні до рум'яного кольору.
Категория: Рецепти |
| Теги: розкачати, хушури
Як приготувати дуже смачне вівсяне печиво?
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Як готується сирний суп з фрикадельками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: